Denne identifikatoren kan du bruke til å sitere eller lenke til denne innførselen: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/28556

Title: Фактори впливу на структуру тіста
Other Titles: Factors affecting the structure of the dough
Authors: Калиняк, В.
Kalyniak, V. S.
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Ternopil Ivan Puluj National Technical University
Bibliographic description (Ukraine): Калиняк В. Фактори впливу на структуру тіста / Калиняк В. // Матеріали Ⅱ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 25-26 квітня 2019. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 7–8. — (Обладнання харчових виробництв).
Bibliographic description (International): Kalyniak V. S. (2019) Faktory vplyvu na strukturu tista [Factors affecting the structure of the dough]. Materialy Ⅱ Mizhnarodnoi studentskoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Pryrodnychi ta humanitarni nauky. Aktualni pytannia" (Tern., 25-26 April 2019), pp. 7-8 [in Ukrainian].
Is part of: Матеріали Ⅱ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 2019
Conference/Event: Ⅱ міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Journal/Collection: Матеріали Ⅱ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Issue Date: 25-Απρ-2019
Date of entry: 18-Ιου-2019
Publisher: ТНТУ
TNTU
Place of the edition/event: Тернопіль
Ternopil
Temporal Coverage: 25-26 квітня 2019
25-26 April 2019
UDC: 664.643.1
Keywords: замішування
структура
тісто
mixing
structure
dough
Number of pages: 2
Page range: 7-8
Start page: 7
End page: 8
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/28556
Copyright owner: © Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя, 2019
Content type: Conference Abstract
Εμφανίζεται στις συλλογές:Ⅱ міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2019)



Όλα τα τεκμήρια του δικτυακού τόπου προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα