Please use this identifier to cite or link to this item: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/28357

Заглавие: Визначення геометричних параметрів змішувача
Други Заглавия: Definition of mixer geometric parameters
Автори: Паньків, Ю.
Pankiv, Y.
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Ternopil Ivan Puluj National Technical University
Bibliographic description (Ukraine): Паньків Ю. Визначення геометричних параметрів змішувача / Паньків Ю. // Матеріали Ⅱ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 25-26 квітня 2019. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 16. — (Обладнання харчових виробництв).
Bibliographic description (International): Pankiv Y. (2019) Vyznachennia heometrychnykh parametriv zmishuvacha [Definition of mixer geometric parameters]. Materialy Ⅱ Mizhnarodnoi studentskoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Pryrodnychi ta humanitarni nauky. Aktualni pytannia" (Tern., 25-26 April 2019), pp. 16 [in Ukrainian].
Is part of: Матеріали Ⅱ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 2019
Conference/Event: Ⅱ міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Journal/Collection: Матеріали Ⅱ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Дата на Публикуване: 25-Апр-2019
Date of entry: 18-Юни-2019
Издател: ТНТУ
TNTU
Place of the edition/event: Тернопіль
Ternopil
Temporal Coverage: 25-26 квітня 2019
25-26 April 2019
UDC: 664.643.1
Ключови Думи: робочий орган
змішувач
working body
mixer
Number of pages: 1
Page range: 16
Start page: 16
End page: 16
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/28357
Copyright owner: © Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя, 2019
Content type: Conference Abstract
Показва се в Колекции:Ⅱ міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2019)



Публикацияте в DSpace са защитени с авторско право, с всички права запазени, освен ако не е указно друго.