Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/28307
Назва: | Правове регулювання безпечності продуктів харчування та контролю за їх якістю |
Інші назви: | Legal regulation of the safety of food supplies and controls under their quality |
Автори: | Галущак, М. Цимбалюк, Х. Halushchak, M. Tsymbaliuk, Kh. |
Приналежність: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя Ternopil Ivan Pul’uj National Technical University |
Бібліографічний опис: | Галущак М. Правове регулювання безпечності продуктів харчування та контролю за їх якістю / Галущак М., Цимбалюк Х. // Матеріали Ⅰ міжрегіональної науково-практичної конференції „Проблеми публічного управління та адміністрування на регіональному рівні“, 21 травня 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 75. — (Чинники ефективності діяльності органів публічного управління). |
Bibliographic description: | Halushchak M., Tsymbaliuk Kh. (2019) Pravove rehuliuvannia bezpechnosti produktiv kharchuvannia ta kontroliu za yikh yakistiu [Legal regulation of the safety of food supplies and controls under their quality]. Materialy Ⅰ mizhrehionalnoi naukovo-praktychnoi konferentsii "Problemy publichnoho upravlinnia ta administruvannia na rehionalnomu rivni" (Tern., 21 May 2019), pp. 75 [in Ukrainian]. |
Є частиною видання: | Матеріали Ⅰ міжрегіональної науково-практичної конференції „Проблеми публічного управління та адміністрування на регіональному рівні“, 2019 |
Конференція/захід: | Ⅰ Міжрегіональна науково-практична конференція „Проблеми публічного управління та адміністрування на регіональному рівні“ |
Журнал/збірник: | Матеріали Ⅰ міжрегіональної науково-практичної конференції „Проблеми публічного управління та адміністрування на регіональному рівні“ |
Дата публікації: | 21-тра-2019 |
Дата внесення: | 11-чер-2019 |
Видавництво: | ТНТУ TNTU |
Місце видання, проведення: | Тернопіль Ternopil |
Часове охоплення: | 21 травня 2019 року 21 May 2019 |
УДК: | 658.51 |
Теми: | якість біобезпека харчовий продукт quality biosafety food product |
Кількість сторінок: | 1 |
Діапазон сторінок: | 75 |
Початкова сторінка: | 75 |
Кінцева сторінка: | 75 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/28307 |
ISBN: | 978-617-7331-81-9 |
Власник авторського права: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019 |
Тип вмісту: | Conference Abstract |
Розташовується у зібраннях: | Ⅰ міжрегіональна науково-практична конференція „Проблеми публічного управління та адміністрування на регіональному рівні“ (2019) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
MNPK_2019_Halushchak_M-Legal_regulation_of_the_safety_75.pdf | 541,47 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
MNPK_2019_Halushchak_M-Legal_regulation_of_the_safety_75.djvu | 19,57 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
MNPK_2019_Halushchak_M-Legal_regulation_of_the_safety_75__COVER.png | 481,64 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.