Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
                
    http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/28236
 
| Назва: | Особливості використання цифрових технологій в процесі трансформації бізнес-процесів організації | 
| Інші назви: | Features of the use digital technologies in transformation business processes of organization | 
| Автори: | Струтинська, Ірина Володимирівна Strutynska, I. V. | 
| Приналежність: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя | 
| Бібліографічний опис: | Струтинська І. В. Особливості використання цифрових технологій в процесі трансформації бізнес-процесів організації / Струтинська І. В. // Матеріали Ⅷ Всеукраїнської науково-практичної конференції „Інновації: аспекти управління, виробництва, сфери обслуговування“, 28 березня 2019 року. — Т. : ПП Паляниця В.А., 2019. — С. 74–75. | 
| Bibliographic description: | Strutynska I. V. (2019) Osoblyvosti vykorystannia tsyfrovykh tekhnolohii v protsesi transformatsii biznes-protsesiv orhanizatsii [Features of the use digital technologies in transformation business processes of organization]. Materialy Ⅷ Vseukrainskoi naukovo-praktychnoi konferentsii "Innovatsii: aspekty upravlinnia, vyrobnytstva, sfery obsluhovuvannia" (Tern., 28 March 2019), pp. 74-75 [in Ukrainian]. | 
| Є частиною видання: | Матеріали Ⅷ Всеукраїнської науково-практичної конференції пам’яті почесного професора ТНТУ, академіка НАН України Чумаченка Миколи Григоровича: „Інновації: аспекти управління, виробництва, сфери обслуговування“, 2019 | 
| Конференція/захід: | Ⅷ Всеукраїнська науково-практична конференція памʼяті почесного професора ТНТУ, академіка НАН України М.Г.Чумаченка: „Інновації: аспекти управління, виробництва, сфери обслуговування“ обслуговування | 
| Журнал/збірник: | Матеріали Ⅷ Всеукраїнської науково-практичної конференції пам’яті почесного професора ТНТУ, академіка НАН України Чумаченка Миколи Григоровича: „Інновації: аспекти управління, виробництва, сфери обслуговування“ | 
| Дата публікації: | 28-бер-2019 | 
| Дата внесення: | 5-чер-2019 | 
| Видавництво: | ПП Паляниця В.А. | 
| Місце видання, проведення: | Тернопіль Ternopil | 
| Часове охоплення: | 28 березня 2019 року 28 March 2019 | 
| УДК: | 338.24 004(075.8) | 
| Кількість сторінок: | 2 | 
| Діапазон сторінок: | 74-75 | 
| Початкова сторінка: | 74 | 
| Кінцева сторінка: | 75 | 
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/28236 | 
| Власник авторського права: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019 | 
| Тип вмісту: | Conference Abstract | 
| Розташовується у зібраннях: | Ⅷ Всеукраїнська науково-практична конференція памʼяті почесного професора ТНТУ, академіка НАН України М.Г.Чумаченка: „Інновації: аспекти управління, виробництва, сфери обслуговування“ (2019) | 
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| IAYVSO_2019_Strutynska_I_V-Features_of_the_use_74-75.pdf | 1,01 MB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
| IAYVSO_2019_Strutynska_I_V-Features_of_the_use_74-75.djvu | 38,91 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
| IAYVSO_2019_Strutynska_I_V-Features_of_the_use_74-75__COVER.png | 1,3 MB | image/png | Переглянути/відкрити | 
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.
