Ezzel az azonosítóval hivatkozhat erre a dokumentumra forrásmegjelölésben vagy hiperhivatkozás esetén: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/28219

Tytuł: Інноваційні моделі організації виробництва та надання сервісу в сфері ресторанної індустрії
Inne tytuły: Innovative models of production organization and service providing in the field of the restaurant industry
Authors: Малюта, Людмила Ярославівна
Кузь, Тетяна Іванівна
Демко, Н. В.
Maliuta, L. Ya.
Kuz, T. I.
Demko, N. V.
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Bibliographic description (Ukraine): Малюта Л. Я. Інноваційні моделі організації виробництва та надання сервісу в сфері ресторанної індустрії / Малюта Л. Я., Кузь Т. І., Демко Н. В. // Матеріали Ⅷ Всеукраїнської науково-практичної конференції „Інновації: аспекти управління, виробництва, сфери обслуговування“, 28 березня 2019 року. — Т. : ПП Паляниця В.А., 2019. — С. 46–47.
Bibliographic description (International): Maliuta L. Ya., Kuz T. I., Demko N. V. (2019) Innovatsiini modeli orhanizatsii vyrobnytstva ta nadannia servisu v sferi restorannoi industrii [Innovative models of production organization and service providing in the field of the restaurant industry]. Materialy Ⅷ Vseukrainskoi naukovo-praktychnoi konferentsii "Innovatsii: aspekty upravlinnia, vyrobnytstva, sfery obsluhovuvannia" (Tern., 28 March 2019), pp. 46-47 [in Ukrainian].
Część publikacji: Матеріали Ⅷ Всеукраїнської науково-практичної конференції пам’яті почесного професора ТНТУ, академіка НАН України Чумаченка Миколи Григоровича: „Інновації: аспекти управління, виробництва, сфери обслуговування“, 2019
Konferencja/wydarzenie: Ⅷ Всеукраїнська науково-практична конференція памʼяті почесного професора ТНТУ, академіка НАН України М.Г.Чумаченка: „Інновації: аспекти управління, виробництва, сфери обслуговування“ обслуговування
Journal/kolekcja: Матеріали Ⅷ Всеукраїнської науково-практичної конференції пам’яті почесного професора ТНТУ, академіка НАН України Чумаченка Миколи Григоровича: „Інновації: аспекти управління, виробництва, сфери обслуговування“
Data wydania: 28-mar-2019
Date of entry: 5-cze-2019
Wydawca: ПП Паляниця В.А.
Place edycja: Тернопіль
Ternopil
Zakresu czasowego: 28 березня 2019 року
28 March 2019
UDC: 640.43
Strony: 2
Zakres stron: 46-47
Główna strona: 46
Strona końcowa: 47
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/28219
Właściciel praw autorskich: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019
Wykaz piśmiennictwa: 1. Готельно-ресторанна справа. Навчально-методичне видання. Книга 1. / [Б. М. Андрушків, Л. Я. Малюта, Г. Й. Островська та ін.]. – Тернопіль : ФОП Паляниця В. А., 2018. – 268 с.
2. Малюта Л.Я. Організаційно-економічні засади розвитку інноваційного процесу вітчизняних закладів готельно-ресторанної сфери в туристичному контексті / Л.Я. Малюта, Л.М. Мельник, Г.С.Нагорняк, Р.П.Шерстюк // Соціально-економічні проблеми і держава. – 2017. – Вип. 1(16). – С. 148-158. т
3. Малюта Л.Я. Дослідження впливу управлінських чинників на рівень конкурентоспроможності вітчизняних закладів сфери готельно-ресторанного бізнесу на сучасному етапі / Л.Я. Малюта, Г.С.Нагорняк, Р.П.Шерстюк // Економіка і управління. – 2016. – №3 (71). – С. 77-86.
4. Lee C. A qualitative study of innovation in the restaurant industry / C. Lee, S Shruti, R. Hallak. – Anatolia, 2016. – Р. 367–376.
References: 1. Hotelno-restoranna sprava. Navchalno-metodychne vydannia. Knyha 1., [B. M. Andrushkiv, L. Ya. Maliuta, H. Y. Ostrovska and other], Ternopil : FOP Palianytsia V. A., 2018, 268 p.
2. Maliuta L.Ya. Orhanizatsiino-ekonomichni zasady rozvytku innovatsiinoho protsesu vitchyznianykh zakladiv hotelno-restorannoi sfery v turystychnomu konteksti, L.Ya. Maliuta, L.M. Melnyk, H.S.Nahorniak, R.P.Sherstiuk, Socio-Economic Problems and the State, 2017, Iss. 1(16), P. 148-158. t
3. Maliuta L.Ya. Doslidzhennia vplyvu upravlinskykh chynnykiv na riven konkurentospromozhnosti vitchyznianykh zakladiv sfery hotelno-restorannoho biznesu na suchasnomu etapi, L.Ya. Maliuta, H.S.Nahorniak, R.P.Sherstiuk, Ekonomika i upravlinnia, 2016, No 3 (71), P. 77-86.
4. Lee C. A qualitative study of innovation in the restaurant industry, C. Lee, S Shruti, R. Hallak, Anatolia, 2016, R. 367–376.
Typ zawartości: Conference Abstract
Występuje w kolekcjach:Ⅷ Всеукраїнська науково-практична конференція памʼяті почесного професора ТНТУ, академіка НАН України М.Г.Чумаченка: „Інновації: аспекти управління, виробництва, сфери обслуговування“ (2019)



Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi