Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/28219
Назва: | Інноваційні моделі організації виробництва та надання сервісу в сфері ресторанної індустрії |
Інші назви: | Innovative models of production organization and service providing in the field of the restaurant industry |
Автори: | Малюта, Людмила Ярославівна Кузь, Тетяна Іванівна Демко, Н. В. Maliuta, L. Ya. Kuz, T. I. Demko, N. V. |
Приналежність: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя |
Бібліографічний опис: | Малюта Л. Я. Інноваційні моделі організації виробництва та надання сервісу в сфері ресторанної індустрії / Малюта Л. Я., Кузь Т. І., Демко Н. В. // Матеріали Ⅷ Всеукраїнської науково-практичної конференції „Інновації: аспекти управління, виробництва, сфери обслуговування“, 28 березня 2019 року. — Т. : ПП Паляниця В.А., 2019. — С. 46–47. |
Bibliographic description: | Maliuta L. Ya., Kuz T. I., Demko N. V. (2019) Innovatsiini modeli orhanizatsii vyrobnytstva ta nadannia servisu v sferi restorannoi industrii [Innovative models of production organization and service providing in the field of the restaurant industry]. Materialy Ⅷ Vseukrainskoi naukovo-praktychnoi konferentsii "Innovatsii: aspekty upravlinnia, vyrobnytstva, sfery obsluhovuvannia" (Tern., 28 March 2019), pp. 46-47 [in Ukrainian]. |
Є частиною видання: | Матеріали Ⅷ Всеукраїнської науково-практичної конференції пам’яті почесного професора ТНТУ, академіка НАН України Чумаченка Миколи Григоровича: „Інновації: аспекти управління, виробництва, сфери обслуговування“, 2019 |
Конференція/захід: | Ⅷ Всеукраїнська науково-практична конференція памʼяті почесного професора ТНТУ, академіка НАН України М.Г.Чумаченка: „Інновації: аспекти управління, виробництва, сфери обслуговування“ обслуговування |
Журнал/збірник: | Матеріали Ⅷ Всеукраїнської науково-практичної конференції пам’яті почесного професора ТНТУ, академіка НАН України Чумаченка Миколи Григоровича: „Інновації: аспекти управління, виробництва, сфери обслуговування“ |
Дата публікації: | 28-бер-2019 |
Дата внесення: | 5-чер-2019 |
Видавництво: | ПП Паляниця В.А. |
Місце видання, проведення: | Тернопіль Ternopil |
Часове охоплення: | 28 березня 2019 року 28 March 2019 |
УДК: | 640.43 |
Кількість сторінок: | 2 |
Діапазон сторінок: | 46-47 |
Початкова сторінка: | 46 |
Кінцева сторінка: | 47 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/28219 |
Власник авторського права: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019 |
Перелік літератури: | 1. Готельно-ресторанна справа. Навчально-методичне видання. Книга 1. / [Б. М. Андрушків, Л. Я. Малюта, Г. Й. Островська та ін.]. – Тернопіль : ФОП Паляниця В. А., 2018. – 268 с. 2. Малюта Л.Я. Організаційно-економічні засади розвитку інноваційного процесу вітчизняних закладів готельно-ресторанної сфери в туристичному контексті / Л.Я. Малюта, Л.М. Мельник, Г.С.Нагорняк, Р.П.Шерстюк // Соціально-економічні проблеми і держава. – 2017. – Вип. 1(16). – С. 148-158. т 3. Малюта Л.Я. Дослідження впливу управлінських чинників на рівень конкурентоспроможності вітчизняних закладів сфери готельно-ресторанного бізнесу на сучасному етапі / Л.Я. Малюта, Г.С.Нагорняк, Р.П.Шерстюк // Економіка і управління. – 2016. – №3 (71). – С. 77-86. 4. Lee C. A qualitative study of innovation in the restaurant industry / C. Lee, S Shruti, R. Hallak. – Anatolia, 2016. – Р. 367–376. |
References: | 1. Hotelno-restoranna sprava. Navchalno-metodychne vydannia. Knyha 1., [B. M. Andrushkiv, L. Ya. Maliuta, H. Y. Ostrovska and other], Ternopil : FOP Palianytsia V. A., 2018, 268 p. 2. Maliuta L.Ya. Orhanizatsiino-ekonomichni zasady rozvytku innovatsiinoho protsesu vitchyznianykh zakladiv hotelno-restorannoi sfery v turystychnomu konteksti, L.Ya. Maliuta, L.M. Melnyk, H.S.Nahorniak, R.P.Sherstiuk, Socio-Economic Problems and the State, 2017, Iss. 1(16), P. 148-158. t 3. Maliuta L.Ya. Doslidzhennia vplyvu upravlinskykh chynnykiv na riven konkurentospromozhnosti vitchyznianykh zakladiv sfery hotelno-restorannoho biznesu na suchasnomu etapi, L.Ya. Maliuta, H.S.Nahorniak, R.P.Sherstiuk, Ekonomika i upravlinnia, 2016, No 3 (71), P. 77-86. 4. Lee C. A qualitative study of innovation in the restaurant industry, C. Lee, S Shruti, R. Hallak, Anatolia, 2016, R. 367–376. |
Тип вмісту: | Conference Abstract |
Розташовується у зібраннях: | Ⅷ Всеукраїнська науково-практична конференція памʼяті почесного професора ТНТУ, академіка НАН України М.Г.Чумаченка: „Інновації: аспекти управління, виробництва, сфери обслуговування“ (2019) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
IAYVSO_2019_Maliuta_L_Ya-Innovative_models_of_production_46-47.pdf | 998,14 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
IAYVSO_2019_Maliuta_L_Ya-Innovative_models_of_production_46-47.djvu | 35,57 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
IAYVSO_2019_Maliuta_L_Ya-Innovative_models_of_production_46-47__COVER.png | 1,39 MB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.