Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/28194

Назва: Ринок кондитерського виробництва в Україні
Інші назви: Market of confectionary production in Ukraine
Автори: Криськова, Л.
Kryskova, L.
Приналежність: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
Бібліографічний опис: Криськова Л. Ринок кондитерського виробництва в Україні / Л. Криськова // Матеріали ⅩⅪ наукової конференції ТНТУ ім. І. Пулюя, 16-17 травня 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 141–142. — (Процеси та обладнання харчових, хімічних та фармацевтичних виробництв).
Bibliographic description: Kryskova L. (2019) Rynok kondyterskoho vyrobnytstva v Ukraini [Market of confectionary production in Ukraine]. Materialy ⅩⅪ naukovoi konferentsii TNTU im. I. Puliuia (Tern., 16-17 May 2019), pp. 141-142 [in Ukrainian].
Є частиною видання: Матеріали ⅩⅪ наукової конференції Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя, 2019
Конференція/захід: ⅩⅪ наукова конференція Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя
Журнал/збірник: Матеріали ⅩⅪ наукової конференції Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя
Дата публікації: 16-тра-2019
Дата внесення: 4-чер-2019
Видавництво: ТНТУ
TNTU
Місце видання, проведення: Тернопіль
Ternopil
Часове охоплення: 16-17 травня 2019 року
16-17 May 2019
УДК: 311.21
Кількість сторінок: 2
Діапазон сторінок: 141-142
Початкова сторінка: 141
Кінцева сторінка: 142
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/28194
Власник авторського права: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019
URL-посилання пов’язаного матеріалу: http://www.economy.nayka.com.ua/pdf/5_2018/44.pdf
https://mind.ua/openmind/20187556-ekonomika-solodoshchiv-shcho-i-yak-spozhivayut-ukrayinci
https://koloro.ua/blog/brending-i-marketing/analiz-rynka-konditerskikh-izdeliy-ukrainy-tendentsii.html
https://www.candyindustry.com/2018-Global-Top-100-candy-companies
Перелік літератури: Бассова О.О. Аналіз сучасного стану та перспектив розвитку кондитерської галузі України [Електронний ресурс]. – Режим доступу : http://www.economy.nayka.com.ua/pdf/5_2018/44.pdf
Назарова О.Ю., Чуприна О.А. Сучасний стан кондитерського виробництва як сегменту харчової промисловості // Економіка і суспільство, вип. 16, 2018, с.953-958.
Офіційний сайт Державної служби статистики України [Електронний ресурс]. - Режим доступу: // http: // www.ukrstat.gov.ua
Соколов О. Економіка солодощів: що і як споживають українці [Електронний ресурс]. – Режим доступу : // https://mind.ua/openmind/20187556-ekonomika-solodoshchiv-shcho-i-yak-spozhivayut-ukrayinci
Тоболин А. Анализ рынка кондитерских изделий Украины: тенденции [Електронний ресурс]. – Режим доступу : // https://koloro.ua/blog/brending-i-marketing/analiz-rynka-konditerskikh-izdeliy-ukrainy-tendentsii.html
Candy Industry Global Top 100 – 2018 [Електронний ресурс]. – Режим доступу : // https://www.candyindustry.com/2018-Global-Top-100-candy-companies
References: Bassova O.O. Analiz suchasnoho stanu ta perspektyv rozvytku kondyterskoi haluzi Ukrainy [Electronic resource], Access mode : http://www.economy.nayka.com.ua/pdf/5_2018/44.pdf
Nazarova O.Yu., Chupryna O.A. Suchasnyi stan kondyterskoho vyrobnytstva yak sehmentu kharchovoi promyslovosti, Ekonomika i suspilstvo, Iss. 16, 2018, P.953-958.
Ofitsiinyi sait Derzhavnoi sluzhby statystyky Ukrainy [Electronic resource], Access mode:, http:, www.ukrstat.gov.ua
Sokolov O. Ekonomika solodoshchiv: shcho i yak spozhyvaiut ukraintsi [Electronic resource], Access mode :, https://mind.ua/openmind/20187556-ekonomika-solodoshchiv-shcho-i-yak-spozhivayut-ukrayinci
Tobolin A. Analiz rynka konditerskikh izdelii Ukrainy: tendentsii [Electronic resource], Access mode :, https://koloro.ua/blog/brending-i-marketing/analiz-rynka-konditerskikh-izdeliy-ukrainy-tendentsii.html
Candy Industry Global Top 100 – 2018 [Electronic resource], Access mode :, https://www.candyindustry.com/2018-Global-Top-100-candy-companies
Тип вмісту: Conference Abstract
Розташовується у зібраннях:ⅩⅪ наукова конференція Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя (2019)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.