Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/27793
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Матуняк, С. С. | |
dc.contributor.author | Matunyak, S. S. | |
dc.coverage.temporal | 28-29 листопада 2018 року | |
dc.coverage.temporal | 28-29 November 2018 | |
dc.date.accessioned | 2019-02-18T16:16:38Z | - |
dc.date.available | 2019-02-18T16:16:38Z | - |
dc.date.created | 2018-11-28 | |
dc.date.issued | 2018-11-28 | |
dc.identifier.citation | Матуняк С. С. Використання дріжджів Yarrowia Lipolytica для пришвидшення дозрівання голандських сирів / С. С. Матуняк // Збірник тез доповідей Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 28-29 листопада 2018 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2018. — Том 3. — С. 115. — (Фундаментальні проблеми харчових біо- та нанотехнологій). | |
dc.identifier.isbn | 978-617-7331-71-0 | |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/27793 | - |
dc.format.extent | 115 | |
dc.language.iso | uk | |
dc.publisher | ФОП Паляниця В. А. | |
dc.publisher | PE Palianytsia V. A. | |
dc.relation.ispartof | Збірник тез доповідей Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (3), 2018 | |
dc.relation.ispartof | Book of abstract of the Ⅶ International scientific and technical conference of young researchers and students "Current issues in modern technologies" (3), 2018 | |
dc.title | Використання дріжджів Yarrowia Lipolytica для пришвидшення дозрівання голандських сирів | |
dc.title.alternative | Using yeast Yarrowia Lipolytica to accelerate the maturing of dutch cheese | |
dc.type | Conference Abstract | |
dc.rights.holder | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2018 | |
dc.coverage.placename | Тернопіль | |
dc.coverage.placename | Ternopil | |
dc.format.pages | 1 | |
dc.subject.udc | 664 | |
dc.identifier.citationen | Matunyak S. S. (2018) Vykorystannia drizhdzhiv Yarrowia Lipolytica dlia pryshvydshennia dozrivannia holandskykh syriv [Using yeast Yarrowia Lipolytica to accelerate the maturing of dutch cheese]. Book of abstract of the Ⅶ International scientific and technical conference of young researchers and students "Current issues in modern technologies" (Tern., 28-29 November 2018), vol. 3, pp. 115 [in Ukrainian]. | |
dc.contributor.affiliation | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна | |
dc.citation.journalTitle | Збірник тез доповідей Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ | |
dc.citation.volume | 3 | |
dc.citation.spage | 115 | |
dc.citation.epage | 115 | |
dc.citation.conference | Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ | |
Розташовується у зібраннях: | Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2018) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
VII_AZST_2018v3_Matunyak_S_S-Using_yeast_Yarrowia_Lipolytica_115.pdf | 252,22 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
VII_AZST_2018v3_Matunyak_S_S-Using_yeast_Yarrowia_Lipolytica_115.djvu | 18,37 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
VII_AZST_2018v3_Matunyak_S_S-Using_yeast_Yarrowia_Lipolytica_115__COVER.png | 479,72 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.