Palun kasuta seda identifikaatorit viitamiseks ja linkimiseks: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/27784

Täiskirje
DC väliVäärtusKeel
dc.contributor.authorКалиняк, В. С.
dc.contributor.authorДревніцький, М. В.
dc.contributor.authorСтадник, І. Я.
dc.contributor.authorKalyniak, V. S.
dc.contributor.authorDrevnitskyi, M. V.
dc.contributor.authorStadnyk, I. Y.
dc.coverage.temporal28-29 листопада 2018 року
dc.coverage.temporal28-29 November 2018
dc.date.accessioned2019-02-18T16:16:37Z-
dc.date.available2019-02-18T16:16:37Z-
dc.date.created2018-11-28
dc.date.issued2018-11-28
dc.identifier.citationКалиняк В. С. Ефективність проектування нового тістомісильного обладнання / В. С. Калиняк, М. В. Древніцький, І. Я. Стадник // Збірник тез доповідей Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 28-29 листопада 2018 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2018. — Том 3. — С. 104. — (Фундаментальні проблеми харчових біо- та нанотехнологій).
dc.identifier.isbn978-617-7331-71-0
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/27784-
dc.format.extent104
dc.language.isouk
dc.publisherФОП Паляниця В. А.
dc.publisherPE Palianytsia V. A.
dc.relation.ispartofЗбірник тез доповідей Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (3), 2018
dc.relation.ispartofBook of abstract of the Ⅶ International scientific and technical conference of young researchers and students "Current issues in modern technologies" (3), 2018
dc.titleЕфективність проектування нового тістомісильного обладнання
dc.title.alternativeThe effectiveness of designing new dough equipment
dc.typeConference Abstract
dc.rights.holder© Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2018
dc.coverage.placenameТернопіль
dc.coverage.placenameTernopil
dc.format.pages1
dc.subject.udc664.653.1
dc.identifier.citationenKalyniak V. S., Drevnitskyi M. V., Stadnyk I. Y. (2018) Efektyvnist proektuvannia novoho tistomisylnoho obladnannia [The effectiveness of designing new dough equipment]. Book of abstract of the Ⅶ International scientific and technical conference of young researchers and students "Current issues in modern technologies" (Tern., 28-29 November 2018), vol. 3, pp. 104 [in Ukrainian].
dc.contributor.affiliationТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
dc.citation.journalTitleЗбірник тез доповідей Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
dc.citation.volume3
dc.citation.spage104
dc.citation.epage104
dc.citation.conferenceⅦ Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Asub kollektsiooni(de)s:Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2018)



Kõik teosed on Dspaces autoriõiguste kaitse all.