Utilizza questo identificativo per citare o creare un link a questo documento:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/27616
Record completo di tutti i metadati
Campo DC | Valore | Lingua |
---|---|---|
dc.contributor.author | Сельський, Володимир Романович | |
dc.contributor.author | Мельнічук, О. Є. | |
dc.contributor.author | Луцко, Л. Б. | |
dc.contributor.author | Selskiy, V. R. | |
dc.contributor.author | Melnichuk, O. E. | |
dc.contributor.author | Lutsko, L. B. | |
dc.coverage.temporal | 28-29 листопада 2018 року | |
dc.coverage.temporal | 28-29 November 2018 | |
dc.date.accessioned | 2019-02-18T16:16:11Z | - |
dc.date.available | 2019-02-18T16:16:11Z | - |
dc.date.created | 2018-11-28 | |
dc.date.issued | 2018-11-28 | |
dc.identifier.citation | Сельський В. Р. Користь черешні та її використання у консервуванні / В Р. Сельський, О. Є. Мельнічук, Л. Б. Луцко // Збірник тез доповідей Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 28-29 листопада 2018 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2018. — Том 3. — С. 129. — (Фундаментальні проблеми харчових біо- та нанотехнологій). | |
dc.identifier.isbn | 978-617-7331-71-0 | |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/27616 | - |
dc.format.extent | 129 | |
dc.language.iso | uk | |
dc.publisher | ФОП Паляниця В. А. | |
dc.publisher | PE Palianytsia V. A. | |
dc.relation.ispartof | Збірник тез доповідей Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (3), 2018 | |
dc.relation.ispartof | Book of abstract of the Ⅶ International scientific and technical conference of young researchers and students "Current issues in modern technologies" (3), 2018 | |
dc.title | Користь черешні та її використання у консервуванні | |
dc.title.alternative | The use of sweet cherries is nutritious and canned | |
dc.type | Conference Abstract | |
dc.rights.holder | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2018 | |
dc.coverage.placename | Тернопіль | |
dc.coverage.placename | Ternopil | |
dc.format.pages | 1 | |
dc.subject.udc | 664.8 | |
dc.relation.references | 1. Актуальні проблеми консервної промисловості України.: матеріали наук.-практ. конф. (Харків, 27 листопада 2007р.) / ХарРІ НАДУ. – Х.: Вид-во ХарРІ НАДУ “Магістр”, 2008. – 356 с. | |
dc.relation.references | 2. Покровський А.А. Хімічний склад харчових продуктів {Текст} А.А. Покровський – Москва: Харчова промисловість. 1976. – 228 с. | |
dc.relation.references | 3. Методичні вказівки до здійснення параметрів контролю за технологічними процесами. – Одеса.: ВНДІКП – 1999. - 32 с. | |
dc.relation.referencesen | 1. Aktualni problemy konservnoi promyslovosti Ukrainy., materialy nauk.-prakt. konf. (Kharkiv, 27 lystopada 2007y.), KharRI NADU, Kh., Vyd-vo KharRI NADU "Mahistr", 2008, 356 p. | |
dc.relation.referencesen | 2. Pokrovskyi A.A. Khimichnyi sklad kharchovykh produktiv {Tekst} A.A. Pokrovskyi – Moskva: Kharchova promyslovist. 1976, 228 p. | |
dc.relation.referencesen | 3. Metodychni vkazivky do zdiisnennia parametriv kontroliu za tekhnolohichnymy protsesamy, Odesa., VNDIKP – 1999, 32 p. | |
dc.identifier.citationen | Selskiy V. R., Melnichuk O. E., Lutsko L. B. (2018) Koryst chereshni ta yii vykorystannia u konservuvanni [The use of sweet cherries is nutritious and canned]. Book of abstract of the Ⅶ International scientific and technical conference of young researchers and students "Current issues in modern technologies" (Tern., 28-29 November 2018), vol. 3, pp. 129 [in Ukrainian]. | |
dc.contributor.affiliation | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна | |
dc.citation.journalTitle | Збірник тез доповідей Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ | |
dc.citation.volume | 3 | |
dc.citation.spage | 129 | |
dc.citation.epage | 129 | |
dc.citation.conference | Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ | |
È visualizzato nelle collezioni: | Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2018) |
File in questo documento:
File | Descrizione | Dimensioni | Formato | |
---|---|---|---|---|
VII_AZST_2018v3_Selskiy_V_R-The_use_of_sweet_cherries_129.pdf | 252,08 kB | Adobe PDF | Visualizza/apri | |
VII_AZST_2018v3_Selskiy_V_R-The_use_of_sweet_cherries_129.djvu | 17,55 kB | DjVu | Visualizza/apri | |
VII_AZST_2018v3_Selskiy_V_R-The_use_of_sweet_cherries_129__COVER.png | 392,14 kB | image/png | Visualizza/apri |
Tutti i documenti archiviati in DSpace sono protetti da copyright. Tutti i diritti riservati.