Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/27167
Назва: Підвищення ефективності роботи ресторану шляхом автоматизації регулярних процесів
Інші назви: Restaurant efficiency improving by means of regular processes automation
Автори: Костишин, Орест Вікторович
Бібліографічний опис: Костишин О.В. Підвищення ефективності роботи ресторану шляхом автоматизації регулярних процесів: автореферат дипломної роботи магістра за спеціальністю „122 — комп’ютерні науки“/ О.В.Костишин. — Тернопіль: ТНТУ, 2018 — 6 с.
Bibliographic description: Kostyshyn O.V. Restaurant efficiency improving by means of regular processes automation: qualification scientific work of magister paper on specialty „122 — computer science“/ O.V. Kostyshyn. — Теrnopil: ТNTU, 2018. — 6 p.
Дата публікації: 2018
Дата подання: 2018
Дата внесення: 9-січ-2019
Країна (код): UA
Місце видання, проведення: Тернопіль
Науковий керівник: Скоренький, Юрій Любомирович
Члени комітету: Гладьо, Юрій Богданович
УДК: 004.04
Теми: 122
комп’ютерні науки
архітектура, інформаційні технології, тестування, ресторан
architecture, information technologies, testing, restaurant
Короткий огляд (реферат): Дипломний робота магістра описує розробку комплексу задач підтримки роботи ресторану з метою підвищення її ефективності.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/27167
Власник авторського права: Костишин О.В.
Тип вмісту: Thesis Abstract
Розташовується у зібраннях:122 — комп’ютерні науки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Костишин-автореферат.pdf1,09 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Інструменти адміністратора