Bu öğeden alıntı yapmak, öğeye bağlanmak için bu tanımlayıcıyı kullanınız: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/27130

Tüm üstveri kaydı
Dublin Core AlanıDeğerDil
dc.contributor.authorМедвідь, Володимир Романович
dc.contributor.authorВасиліцький, Роман Богданович
dc.contributor.authorПошелюжний, Олександр Ігорович
dc.contributor.authorMedvid, V. R.
dc.contributor.authorVasilitsky, R. B.
dc.contributor.authorPoshelyuzhnyy, O. I.
dc.coverage.temporal28-29 листопада 2018 року
dc.coverage.temporal28-29 november 2018
dc.date.accessioned2019-01-04T14:18:02Z-
dc.date.available2019-01-04T14:18:02Z-
dc.date.created2018-11-28
dc.date.issued2018-11-28
dc.identifier.citationМедвідь В. Р. Визначення керованих параметрів для моделювання автоматизованого технологічного процесу виготовлення шоколадної глазурі / В. Р. Медвідь, Р. Б. Василіцький, О. І. Пошелюжний // Збірник тез доповідей Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 28-29 листопада 2018 року. — Т. : ТНТУ, 2018. — Том 2. — С. 118. — (Комп’ютерно-інформаційні технології та системи зв’язку).
dc.identifier.isbn978-617-7331-71-0
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/27130-
dc.format.extent118
dc.language.isouk
dc.publisherТНТУ
dc.publisherTNTU
dc.relation.ispartofЗбірник тез доповідей Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2), 2018
dc.relation.ispartofBook of abstract of the Ⅶ International scientific and technical conference of young researchers and students "Current issues in modern technologies" (2), 2018
dc.titleВизначення керованих параметрів для моделювання автоматизованого технологічного процесу виготовлення шоколадної глазурі
dc.title.alternativeDetermination of guided parameters for modeling of automated technological process of manufacture chocolate glasuer
dc.typeConference Abstract
dc.rights.holder© Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2018
dc.coverage.placenameТернопіль
dc.coverage.placenameTernopil
dc.format.pages1
dc.subject.udc681.5
dc.identifier.citationenMedvid V. R., Vasilitsky R. B., Poshelyuzhnyy O. I. (2018) Vyznachennia kerovanykh parametriv dlia modeliuvannia avtomatyzovanoho tekhnolohichnoho protsesu vyhotovlennia shokoladnoi hlazuri [Determination of guided parameters for modeling of automated technological process of manufacture chocolate glasuer]. Book of abstract of the Ⅶ International scientific and technical conference of young researchers and students "Current issues in modern technologies" (Tern., 28-29 november 2018), vol. 2, pp. 118 [in Ukrainian].
dc.contributor.affiliationТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
dc.citation.journalTitleЗбірник тез доповідей Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
dc.citation.volume2
dc.citation.spage118
dc.citation.epage118
dc.citation.conferenceⅦ Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Koleksiyonlarda Görünür:Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2018)



DSpace'deki bütün öğeler, aksi belirtilmedikçe, tüm hakları saklı tutulmak şartıyla telif hakkı ile korunmaktadır.