Ezzel az azonosítóval hivatkozhat erre a dokumentumra forrásmegjelölésben vagy hiperhivatkozás esetén:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/27130
Összes dokumentumadat
| DC mező | Érték | Nyelv |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Медвідь, Володимир Романович | |
| dc.contributor.author | Василіцький, Роман Богданович | |
| dc.contributor.author | Пошелюжний, Олександр Ігорович | |
| dc.contributor.author | Medvid, V. R. | |
| dc.contributor.author | Vasilitsky, R. B. | |
| dc.contributor.author | Poshelyuzhnyy, O. I. | |
| dc.coverage.temporal | 28-29 листопада 2018 року | |
| dc.coverage.temporal | 28-29 november 2018 | |
| dc.date.accessioned | 2019-01-04T14:18:02Z | - |
| dc.date.available | 2019-01-04T14:18:02Z | - |
| dc.date.created | 2018-11-28 | |
| dc.date.issued | 2018-11-28 | |
| dc.identifier.citation | Медвідь В. Р. Визначення керованих параметрів для моделювання автоматизованого технологічного процесу виготовлення шоколадної глазурі / В. Р. Медвідь, Р. Б. Василіцький, О. І. Пошелюжний // Збірник тез доповідей Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 28-29 листопада 2018 року. — Т. : ТНТУ, 2018. — Том 2. — С. 118. — (Комп’ютерно-інформаційні технології та системи зв’язку). | |
| dc.identifier.isbn | 978-617-7331-71-0 | |
| dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/27130 | - |
| dc.format.extent | 118 | |
| dc.language.iso | uk | |
| dc.publisher | ТНТУ | |
| dc.publisher | TNTU | |
| dc.relation.ispartof | Збірник тез доповідей Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2), 2018 | |
| dc.relation.ispartof | Book of abstract of the Ⅶ International scientific and technical conference of young researchers and students "Current issues in modern technologies" (2), 2018 | |
| dc.title | Визначення керованих параметрів для моделювання автоматизованого технологічного процесу виготовлення шоколадної глазурі | |
| dc.title.alternative | Determination of guided parameters for modeling of automated technological process of manufacture chocolate glasuer | |
| dc.type | Conference Abstract | |
| dc.rights.holder | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2018 | |
| dc.coverage.placename | Тернопіль | |
| dc.coverage.placename | Ternopil | |
| dc.format.pages | 1 | |
| dc.subject.udc | 681.5 | |
| dc.identifier.citationen | Medvid V. R., Vasilitsky R. B., Poshelyuzhnyy O. I. (2018) Vyznachennia kerovanykh parametriv dlia modeliuvannia avtomatyzovanoho tekhnolohichnoho protsesu vyhotovlennia shokoladnoi hlazuri [Determination of guided parameters for modeling of automated technological process of manufacture chocolate glasuer]. Book of abstract of the Ⅶ International scientific and technical conference of young researchers and students "Current issues in modern technologies" (Tern., 28-29 november 2018), vol. 2, pp. 118 [in Ukrainian]. | |
| dc.contributor.affiliation | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна | |
| dc.citation.journalTitle | Збірник тез доповідей Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ | |
| dc.citation.volume | 2 | |
| dc.citation.spage | 118 | |
| dc.citation.epage | 118 | |
| dc.citation.conference | Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ | |
| Ebben a gyűjteményben: | Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2018) | |
Fájlok a dokumentumban:
| Fájl | Leírás | Méret | Formátum | |
|---|---|---|---|---|
| VII_MNTK_2018v2_Medvid_V_R-Determination_of_guided_parameters_118.pdf | 221,83 kB | Adobe PDF | Megtekintés/Megnyitás | |
| VII_MNTK_2018v2_Medvid_V_R-Determination_of_guided_parameters_118.djvu | 18,02 kB | DjVu | Megtekintés/Megnyitás | |
| VII_MNTK_2018v2_Medvid_V_R-Determination_of_guided_parameters_118__COVER.png | 402,71 kB | image/png | Megtekintés/Megnyitás |
Minden dokumentum, ami a DSpace rendszerben szerepel, szerzői jogokkal védett. Minden jog fenntartva!