Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/26918
Назва: Дослідження вразливостей інформаційного веб-сайту "Travel Anywhere" та методів їх усунення
Автори: Вишковський, Сергій Робертович
Бібліографічний опис: Вишковський С.Р. Дослідження вразливостей інформаційного веб-сайту "Travel Anywhere" та методів їх усунення : автореферат дипломної роботи магістра за спеціальністю „125 — кібербезпека“/С. Р. Вишковський. — Тернопіль: ТНТУ, 2018. — 6 с.
Дата публікації: 16-гру-2018
Дата внесення: 28-гру-2018
Теми: 125
кібербезпека
Короткий огляд (реферат): У дипломній роботі проведено аналіз стану використання інформаційних та веб-технологій у сфері кібербезпеки та безпечного програмування, було розроблено інформаційний веб-сайт "Travel anywhere". Розглянуто предметну область, проаналізовано стан використання інформаційних технологій у веб-програмуванні. Досліджено можливі загрози та атаки на інфомарцію в сфері інтернет застосунків. Було проаналізовано існуючі аналоги вирішення проблем та доведено доцільність використання фреймворків при розробці безпечних сайтів. Визначено критерії інформаційної веб-системи, її основну мету та функції. Обрано мову програмування, СУБД та програмну основу та показано доцільність їх використання для створення інформаційного сайту. Наведено життєвий цикл інформаційної веб-системи та обґрунтовано вибір середовища розробки. Було проаналізовано засоби реалізації баз даних у веб-технологіях та спроектовано базу даних для веб-сайту, а також наведено кроки для забезпечення безпеки передачі даних. Реалізовано захист від різного роду атак на інформацію. Розроблено модуль блогу для інформаційного сайту. Також було наведено реалізацію інтерфейсу з обґрунтуванням вибору кольорової гами, шрифтів та структури шаблону і систему розподіленого доступу для захищеності веб-сайту.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/26918
Тип вмісту: Master Thesis
Розташовується у зібраннях:125 — кібербезпека

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Автореферат_Вишковський.docx41,07 kBMicrosoft Word XMLПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Інструменти адміністратора