Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/26725
Назва: Бухгалтерський облік та аудит процесу виробництва: організація і методика (на прикладі ПрАТ «Тернопільський молокозавод»)
Автори: Левицький, Назар Ігорович
Бібліографічний опис: Левицький Н.І. Бухгалтерський облік та аудит процесу виробництва: організація і методика (на прикладі ПрАТ «Тернопільський молокозавод») : автореферат дипломної роботи магістра за спеціальністю „071 — облік і оподаткування“/ Н.І. Левицький. — Тернопіль: ТНТУ, 2018. — 10 с.
Дата публікації: 2018
Дата внесення: 25-гру-2018
Науковий керівник: Шостаківська, Надія Михайлівна
Члени комітету: Гарматій, Наталя Михайлівна
Теми: 071
облік і оподаткування
аналіз витрат на виробництво
собівартість
Короткий огляд (реферат): Магістерська робота містить обґрунтування теоретичних підходів та удосконалення методичного забезпечення економічного аналізу витрат процесу виробництва на підприємстві з урахуванням різних облікових концепцій калькулювання собівартості продукції та стратегічного контролю витрат. Узагальнено економічну сутність витрат виробництва підприємств промисловості. Досліджено вплив структури виробничих витрат підприємства на результати господарської діяльності та розроблено класифікацію витрат для цілей аналізу з урахуванням їх групувань в різних облікових методиках калькулювання собівартості продукції та в системах стратегічного контролю витрат. Розвинуто методичне забезпечення аналізу витрат на виробництво та собівартості продукції із урахуванням концепцій обліку і калькулювання виробничих витрат. Розроблено технологію аналізу витрат на виробництво з урахуванням всіх основних облікових концепцій калькулювання собівартості продукції та стратегічного контролю витрат, що забезпечує максимальний пошук резервів мінімізації витрат на виробництво і реалізацію продукції в умовах конкурентного середовища та досягнення лідерства у витратах в галузі функціонування.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/26725
Тип вмісту: Master Thesis
Розташовується у зібраннях:071 — облік і оподаткування

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Автореферат Левицький Н.pdf176,9 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Інструменти адміністратора