Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/26724
Назва: Бухгалтерський облік, аналіз та аудит грошових коштів та розрахунків (на прикладі ПрАТ «Тернопільський молокозавод»)
Автори: Левицький, Святослав Ігорович
Бібліографічний опис: Левицький С.І. Бухгалтерський облік, аналіз та аудит грошових коштів та розрахунків (на прикладі ПрАТ «Тернопільський молокозавод») : автореферат дипломної роботи магістра за спеціальністю „071 — облік і оподаткування“/ С.І. Левицький. — Тернопіль: ТНТУ, 2018. — 14 с.
Дата публікації: 2018
Дата внесення: 25-гру-2018
Науковий керівник: Шостаківська, Надія Михайлівна
Теми: 071
облік і оподаткування
розрахунки
грошові кошти
Короткий огляд (реферат): Дипломна робота присвячена теоретичним та практичним аспектам обліку, аналізу та аудиту грошових коштів та розрахунків на підприємстві і розроблення пропозицій щодо вдосконалення контролю. В роботі проведено дослідження теоретико-методологічних підходів щодо організації системи обліку і аналізу грошових коштів та розрахунків підприємства, їх характеристика, класифікація і оцінка. Проаналізовано діючу практику бухгалтерського обліку, аналізу і контролю руху грошових коштів та досліджено організаційно-технічні особливості діяльності ПрАТ «Тернопільський молокозавод». Здійснено аналіз теоретичних та практичних питань процесу обліку і контролю грошових коштів та їх еквівалентів, проаналізовано основні показники діяльності ПрАТ «Тернопільський молокозавод» та запропоновано шляхи удосконалення системи обліку та внутрішнього контролю грошових коштів.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/26724
Тип вмісту: Master Thesis
Розташовується у зібраннях:071 — облік і оподаткування

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Автореферат Левицький С.pdf222,93 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Інструменти адміністратора