Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/26722
Назва: Бухгалтерський облік, аналіз та аудит власного капіталу: теорія та методика (на прикладі ПрАТ «Тера»)
Автори: Романюк, Оксана Вікторівна
Бібліографічний опис: Романюк О.В. Бухгалтерський облік, аналіз та аудит власного капіталу: теорія та методика (на прикладі ПрАТ «Тера») : автореферат дипломної роботи магістра за спеціальністю „071 — облік і оподаткування“/О.В. Романюк. — Тернопіль: ТНТУ, 2018. — 12Х с.
Дата публікації: 2018
Дата внесення: 25-гру-2018
Науковий керівник: Співак, Сергій Михайлович
Члени комітету: Гарматій, Наталія Михайлівна
Теми: 071
облік і оподаткування
власний капітал
бухгалтерський облік
Діапазон сторінок: 12
Короткий огляд (реферат): Романюк О.В. Бухгалтерський облік, аналіз та аудит власного капіталу: теорія та методика (на прикладі ПрАТ «Тера»). – Рукопис. Дипломна робота за спеціальністю 071 – Облік і оподаткування. – Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. – Тернопіль, 2018. Дипломна робота спрямована на вирішення питання обліково-аналітичного забезпечення управління складовими власного капіталу для покращання показників фінансового стану підприємств різних організаційно-правових форм. Бухгалтерський облік та економічний аналіз призначені забезпечити формування та інтерпретацію інформації про формування та зміни власного капіталу підприємств. Досліджено сутність категорії “власний капітал”, визначено його складові як об’єкти бухгалтерського обліку з урахуванням зарубіжної і вітчизняної практики господарювання. Розкрито питання організації та відображення в обліку операцій з формування і змін власного капіталу на підприємствах різних організаційно-правових форм у частині методичної складової. Запропоновано рекомендації щодо удосконалення аналітичних процедур з оцінки та визначення ефективності використання власного капіталу підприємства. Ключові слова: власний капітал, організаційно-правова форма підприємства, бухгалтерський облік формування і змін власного капіталу.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/26722
Тип вмісту: Master Thesis
Розташовується у зібраннях:071 — облік і оподаткування

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Автореферат Романюк.pdf179,9 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Інструменти адміністратора