Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/26629
Назва: Розробка та дослідження системи автоматичного керування процесом виготовлення кукурудзяної олії
Автори: Матійченко, Ілля Володимирович
Бібліографічний опис: Матійченко І.В. Розробка та дослідження системи автоматичного керування процесом виготовлення кукурудзяної олії : автореферат дипломної роботи магістра за спеціальністю „151 — автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології“/ І. В. Матійченко. — Тернопіль: ТНТУ, 2018. — 6 с.
Дата публікації: 24-гру-2018
Дата подання: 24-гру-2018
Дата внесення: 24-гру-2018
Країна (код): UA
Місце видання, проведення: ТНТУ
Науковий керівник: Карташов, Віталій Васильович
УДК: 681.5
Теми: 151
автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології
Короткий огляд (реферат): Мета даної магістерської роботи полягала в проектуванні системи автоматизації процесу виготовлення кукурудзяної олії яка б дозволила оперативно проводити реєстрацію подій в протіканні технологічного процесу, здійснювати контроль за протіканням технологічного процесу виготовлення олії, впливати на протікання процесу при виготовленні кукурудзяної олії.. Розраховано заходи з техніки безпеки та проведено техніко-економічне обґрунтування ефективності впровадження розробленої системи.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/26629
Перелік літератури: 1. Гордон Ю.И. Производство концентрированных томатопродуктов и томатного сока. – М.: Пищевая промышленность, 1969. – 163с. 2. Антипов С.Т., Кретов И.Т., Острипов А.Н. и др; Под ред. акад. РАСХН В.А. Панфилова. Машины и аппараты пищевых производств. В 2 кн. Кн. 2: Учеб. для ВУЗов. – М.: Высш. шк., 2001. – 680с. 3. Гавриш С.Ф., Галкина С.Н. Томат: возделывание и переработка. – М.: Росагропромиздат, 1990. – 190с. 4. Самсонова А.Н., Ушева В.Б. Фруктовые и овощные соки (Техника и технология) – 2-е изд., перераб. и доп. – М.: Агропромиздат, 1990. – 287с. 5. Гончаренко Г.М., Дуб В.В., Гончаренко В.В. Технологічне обладнання консервних та овочепереробних виробництв. Довідник. – К.: Центр учбової літератури, 2007. – 304с. 6. Балашов В.Е. Оборудование предприятий по производству пива и безалкогольных напитков. – М.: Лег. и пищ. пром-сть, 1984. – 248с. 7. Теорія автоматичного управління /Під ред. А.А. Воронова. – М.: Вища школа, 1977. – Ч.1. – 304с. 8. Бесекерський В.А., Попов Є.П. Теорія автоматичного регулювання. – М.: Наука, 1974. 9. Єгоров К.В. Основи теорії автоматичного управління. – М.: Енергія, 1967. 10. Николаев Л.К. Насосы пищевой промышленности. – М.: Пищевая пром-сть, 1972. – 137с. 11. Расчеты и задачи по процессам и аппаратам пищевых производств. Под. ред. С.М. Гребенюка, Н.С. Михеевой. – М.: Агропромиздат, 1987, – 304с. 12. Дашевский В.И., Скверчак Д.А. Охрана труда на предприятиях пищевой и зерноперерабатывающей промышленности. – М.: Пищевая пром-сть, 1971. 13. Безопасность производственных процессов: Справочник /Под. общ. ред. С.В. Белова. – М.: Машиностроение, 1985. – 448с.
Тип вмісту: Master Thesis
Розташовується у зібраннях:151 — автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
автореферат(Матійченко).doc81 kBMicrosoft WordПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Інструменти адміністратора