Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/26621
Назва: Розробка та дослідження автоматизованої системи керування технологічним процесом виготовлення молочної сироватки на базі ВАТ «КОМО» з використанням програмованого мікроконтролера ADAM 4000
Автори: Луців, Ігор Миронович
Станович, Юрій Васильович
Бібліографічний опис: Луців І.М., Станович Ю.В, Розробка та дослідження автоматизованої системи керування технологічним процесом виготовлення молочної сироватки на базі ВАТ «КОМО» з використанням програмованого мікроконтролера ADAM 4000: автореферат дипломної роботи магістра за спеціальністю „151 — автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології“/ І. В. Луців — Тернопіль: ТНТУ, 2018. — 7 с.
Дата публікації: 24-гру-2018
Дата подання: 24-гру-2018
Дата внесення: 24-гру-2018
Країна (код): UA
Науковий керівник: Курко, Андрій Михайлович
УДК: 681.53
Теми: 151
автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології
Короткий огляд (реферат): Мета магістерської роботи полягала у створенні системи автоматичного керування технологічним процесом виготовлення молочної сироватки на базі ВАТ "КОМО" з використанням програмованого мікроконтролера ADAM 4000. Керування всього технологічного процесу забезпечується за допомогою контролера ADAM 4000. Це підвищить оперативність регулювання параметрів у всіх режимах роботи і представлення робочому персоналу достовірної і своєчасної інформації про хід технологічного процесу і стан устаткування, полегшуючи тим самим його обслуговування.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/26621
Перелік літератури: 1. Автоматика і автоматизація технологічних процесів. Головко Д.Б. та ін.: Либідь, 1997. – 223с. 2. Безопасность труда в промышлености: Справочник/ К.Н.Ткачук и др. – К.: Техника, 1982. – 231 с. 3. Брусиловський Л.П., Вайнберг А.Я. Автоматизация технологических процессов в молочной промышленности. – 2 – е изд., перероб. и доп. – М.: Пищ. Пром–сть, 1978. – 344 с. 4. Брусиловський Л.П., Вайнберг А.Я. Приборы теплотехнического контроля в молочной промышленности: Справочник. – 2 – е изд., перераб. и доп. – М.: Агропромиздат, 1990. – 288 с. 5. Буловский П.И. Зайденберг М.Г. Надежность приборов систем управления. – Л.: Машиностроение, 1975. – 328 с. 6. Долин П.А. Справочник по технике безопасности. – М.: Енергоиздат. 1985. – 824 с. 7. Егоров К.В. Основы автоматического регулирования. – М.: Энергия, 1967. – 438 с. 8. Жарковский Б.И. Приборы автоматического контроля и регулирования. – М.: Машиностроение, 1978. – 256 с. 9. Зайцев Г.Ф. Основы теории автоматического регулирования. – К.: Техника, 1977. – 472 с. 10. Залашко М.В. Биотехнология переработки молочной сыворотки. – М.: Агропромиздат, 1990, – 192 с. 11. Кобевник В.Ф. Охрана труда. – К.: Высшая шк.., 1990. – 286 с. 12. Кошелев Л.Г. Автоматизированная система управления на молочном предприятии. – М.: Агропромиздат, 1989. – 240 с. 13. Молочная сыворотка: переработка и использование в агропромышленном комплексе/ Пер. с нем. Энштейна Н.А., Под ред. Липатова Н.Н. – М.: Агропромиздат, 1989. – 270 с. 14. Надежность и проектирование систем/ Под ред. И.А. Ушакова. – М.: Мир, 1980. – 604 с. 15. Оборудование для производства сыра и переработки сыворотки/ Г.Г. Шилер, Л.К, Шнейдер и др.. – М.: Агропромиздат, 1990. – 207 с. 16. Орловський М.А., Кукушкин Т.И. Оборудование сушильных производств. – М.: Пищевая пром–сть, 1973. – 238 с. 17. Охорона праці в галузі: методичні вказівки до вивчення дисципліни і виконання контрольної роботи студентами заочної форми навчання/ Бондарчук С.П. – Луцьк: ЛДТУ, 2003. – 19 с. 18. Переработка и использование молочной сыворотки: Технологическая тетрадь/ А.Г.Храмцов, В.А. Павлов и др. – М.: Росагропромиздат, 1989. – 271 с. 19. Системы автоматизированого управления технологическими процесами предприятий молочной промышленности/ Л.П. Брусиловський, А.Я. Вайнберг. – М.: Агропромиздат, 1986. – 232 с. 20. Справочник по охране труда на промышленности: Справочник/ К.Н. Ткачук и др. – К.: Техника, 1991. – 286 с. 21. Справочник. Промышленные приборы и средства автоматизации/ Под. ред. Черенкова В.В. – М.: Машиностроение, 1987. – 847 с. 22. Сухое молоко: Теория и практика производства/ Под ред. Н.Н. Липатова. – М.: Легкая и пищевая промышленность, 1981. – 246 с. 23. Храмцов А.Г. Молочная сыворотка. – 2–е изд., перераб. и доп. – М.: Агропромиздат, 1990. – 240 с.
Тип вмісту: Master Thesis
Розташовується у зібраннях:151 — автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
автореферат(Луців).doc86,5 kBMicrosoft WordПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Інструменти адміністратора