Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/26378
Назва: Вдосконалення організації маркетингової діяльності ТОВ «Сільпо-Фуд» на ринку роздрібної торгівлі
Автори: Долгошеєв, Віталій Володимирович
Приналежність: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Бібліографічний опис: Долгошеєв В.В. Вдосконалення організації маркетингової діяльності ТОВ «Сільпо-Фуд» на ринку роздрібної торгівлі : автореферат дипломної роботи магістра за спеціальністю „075 — маркетинг“/ В.В. Доглошеєв. — Тернопіль: ТНТУ, 2018. — 10 с.
Дата публікації: гру-2018
Дата внесення: 20-гру-2018
Країна (код): UA
Місце видання, проведення: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Науковий керівник: Бурліцька, Оксана Петрівна
УДК: 339.138
Теми: 075
маркетинг
Master Thesis
Короткий огляд (реферат): Долгошеєв В. Вдосконалення організації маркетингової діяльності ТОВ «Сільпо-Фуд» на ринку роздрібної торгівлі. – Рукопис. Дослідження на здобуття освітнього ступеня магістра за спеціальністю 075 «Маркетинг»- Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. - Тернопіль, 2018. Дипломна робота присвячена дослідженню теоретичних, методичних і прикладних аспектів удосконалення маркетингової діяльності мережі супермаркетів «Сільпо».
Опис: В роботі проведено аналіз теоретико-методологічних підходів до маркетингового комплексу в системі управління підприємством, досліджено середовище функціонування та особливості комплексу маркетингу мережі супермаркетів «Сільпо» на ринку роздрібної торгівлі. Обґрунтовано пріоритетність збутової функції для мережі супермаркетів «Сільпо», висвітлено аспекти організації, планування та аналізу процесу продажу, запропоновано методику оцінки ефективності роботи менеджерів зі збуту. На основі залежностей «витрати-ефект» проведено оптимізацію маркетингового комплексу ТОВ «Cільпо-Фуд», а також запропоновано введення до складу основних елементів маркетингового комплексу елементу «персонал», визначено склад і структуру факторів, що визначають його ефективність.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/26378
Власник авторського права: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Тип вмісту: Thesis Abstract
Розташовується у зібраннях:075 — маркетинг

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Долгошеєв-converted.pdf235,14 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Інструменти адміністратора