Пошук
Додати фільтри:
Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.
Результати 1-4 зі 4 (час пошуку: 0.002 секунди).
- назад
- 1
- далі
Знайдені матеріали:
Тип | Дата випуску | Дата внесення | Назва | Автор(и) |
---|---|---|---|---|
Conference Abstract | 28-лис-2018 | 18-лют-2019 | Жирнокислотний склад традиційних олій після смаження | Покотило, О. С.; Баюк, С. Я.; Pokotylo, O. S.; Bayuk, S. Ya. |
Conference Abstract | 28-лис-2018 | 18-лют-2019 | Купажування нетрадиційних олій з метою підвищення вмісту омега-3 жирних кислот | Покотило, О. С.; Горожанський, О. Я.; Pokotylo, O. S.; Horozhansky, O. Ya. |
Conference Abstract | 28-лис-2018 | 18-лют-2019 | Вміст аскорбінової кислоти у фруктах при термічній обробці | Покотило, О. С.; Кафтан, А. І.; Pokotylo, O. S.; Kaftan, A. I. |
Conference Abstract | 28-лис-2018 | 18-лют-2019 | Стан рН і ОВП у фруктах | Покотило, О. С.; Смерик, В. В.; Pokotylo, O. S.; Smeryk, V. V. |