Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/26161| Назва: | Дослідження автоматизованого процесу вакуум–випаровування харчових продуктів |
| Інші назви: | RESEARCH OF AUTOMATED PROCESS OF VACUUM EVAPORATION OF FOODSTUFFS |
| Автори: | Козбур, Ігор Романович Лопушняк, Юрій Богданович |
| Приналежність: | ТНТУ ім. І.Пулюя, кафедра АВ |
| Бібліографічний опис: | Ю.Б. Лопушняк, І.Р. Козбур, Дослідження автоматизованого процесу вакуум–випаровування харчових продуктів / Актуальні задачі сучасних технологій : зб. тез доповідей міжнар. наук.-техн. конф. Молодих учених та студентів, (Тернопіль, 28–29 листопад 2018.) / М-во освіти і науки України, Терн. націон. техн. ун-т ім. І. Пулюя [та ін]. – Тернопіль : ТНТУ, 2018. – 110–111. |
| Конференція/захід: | Актуальні задачі сучасних технологій : зб. тез доповідей VІІ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів |
| Дата публікації: | 29-лис-2018 |
| Дата подання: | лис-2018 |
| Дата внесення: | 3-гру-2018 |
| Видавництво: | Терн. націон. техн. ун-т ім. І. Пулюя |
| Країна (код): | UA |
| Місце видання, проведення: | Терн. націон. техн. ун-т ім. І. Пулюя [та ін]. – Тернопіль : ТНТУ, 2018 |
| УДК: | УДК 681.5: 664.1.048.5 |
| Теми: | вакуум–випаровування передавальна функція динамічна модель автоматизація |
| Діапазон сторінок: | 110-111 |
| Короткий огляд (реферат): | Дослідження автоматизованого процесу вакуум–випаровування харчових продуктів. Визначені передавальні функції дозволять вирішити завдання синтезу комбінованих систем регулювання температури й вакууму, а також розрахувати оптимальні налаштування автоматичних регуляторів. Застосування таких систем дозволить підвищити продуктивність та енергоефективність використання теплоносіїв у вакуум-випарних установках. |
| Опис: | Дослідження автоматизованого процесу вакуум–випаровування харчових продуктів. Визначені передавальні функції дозволять вирішити завдання синтезу комбінованих систем регулювання температури й вакууму, а також розрахувати оптимальні налаштування автоматичних регуляторів. Застосування таких систем дозволить підвищити продуктивність та енергоефективність використання теплоносіїв у вакуум-випарних установках. |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/26161 |
| Власник авторського права: | Козбур Ігор Романович, 2018 |
| Перелік літератури: | 1. Динамические модели вакуум-выпарных установок для молочной промышленности, Айрапетьянц Г.М., Кожевников М.М. // Энергетика. Известия высших учебных заведений и энергетических объединений СНГ. № 6 – 2009. с. 53–63. |
| Тип вмісту: | Conference Abstract |
| Розташовується у зібраннях: | Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2018) |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Tezy_Kozbur_Lopushniak.pdf | 444,93 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.