Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/25748
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Мельник, Лілія Миколаївна | - |
dc.date.accessioned | 2018-06-22T13:25:37Z | - |
dc.date.available | 2018-06-22T13:25:37Z | - |
dc.date.issued | 2017-09-01 | - |
dc.identifier.citation | Методичні вказівки до виконання курсової роботи з дисципліни «Економіка підприємств сфери послуг» для студентів спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа / укл. : Л.М. Мельник. – Тернопіль : ТНТУ, 2017. – 24 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/25748 | - |
dc.title | Методичні вказівки до виконання курсової роботи з дисципліни «Економіка підприємств сфери послуг» | uk_UA |
dc.type | Methodical recommendations | uk_UA |
dc.coverage.placename | ТНТУ | uk_UA |
dc.format.pages | 24 | - |
dc.coverage.country | UA | uk_UA |
Appears in Collections: | Навчальна література кафедри управління інноваційною діяльністю та сферою послуг |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Econ.p.poslug_KR_2017.pdf | 799,74 kB | Adobe PDF | View/Open | |
Econ_p_poslug_KR_2017.djvu | 278,03 kB | DjVu | View/Open | |
Econ_p_poslug_KR_2017__COVER.png | 167,61 kB | image/png | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.
Admin Tools