Empreu aquest identificador per citar o enllaçar aquest ítem: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/25460

Títol: Ефективні інноваційні технології управління закладами готельно-ресторанного господарства: сучасні виклики
Altres títols: Effective innovational technologies of business management of hotel restaurant household: modern challenges
Autor: Нагорняк, Галина Степанівна
Мельник, Лілія Миколаївна
Малюта, Людмила Ярославівна
Nahorniak, H. S.
Melnyk, L. M.
Maluta, L. Ya.
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Bibliographic description (Ukraine): Нагорняк Г. С. Ефективні інноваційні технології управління закладами готельно-ресторанного господарства: сучасні виклики / Г. С. Нагорняк, Л. М. Мельник, Л. Я. Малюта // Матеріали Міжнародної науково-технічної конференції „Фундаментальні та прикладні проблеми сучасних технологій“ до 100 річчя з дня заснування НАН України та на вшанування пам’яті Івана Пулюя (100 річчя з дня смерті), 22-24 травня 2018. — Т. : ТНТУ, 2018. — С. 324–326. — (Економічні та соціальні аспекти нових технологій).
Bibliographic description (International): Nahorniak H. S., Melnyk L. M., Maluta L. Ya. (2018) Efektyvni innovatsiini tekhnolohii upravlinnia zakladamy hotelno-restorannoho hospodarstva: suchasni vyklyky [Effective innovational technologies of business management of hotel restaurant household: modern challenges]. Materials of the International scientific and technical conference "Fundamental and applied problems of modern technologies" to the 100th anniversary of the foundation of the National Academy of Sciences of Ukraine and to the commemoration of Ivan Puluj (100th anniversary from the day of death) (Tern., 22-24 May 2018), pp. 324-326 [in Ukrainian].
Is part of: Матеріали Міжнародної науково-технічної конференції „Фундаментальні та прикладні проблеми сучасних технологій“ до 100 річчя з дня заснування НАН України та на вшанування пам’яті Івана Пулюя (100 річчя з дня смерті), 2018
Materials of the International scientific and technical conference "Fundamental and applied problems of modern technologies" to the 100th anniversary of the foundation of the National Academy of Sciences of Ukraine and to the commemoration of Ivan Puluj (100th anniversary from the day of death), 2018
Conference/Event: Міжнародна науково-технічна конференція „Фундаментальні та прикладні проблеми сучасних технологій“
Journal/Collection: Матеріали Міжнародної науково-технічної конференції „Фундаментальні та прикладні проблеми сучасних технологій“ до 100 річчя з дня заснування НАН України та на вшанування пам’яті Івана Пулюя (100 річчя з дня смерті)
Data de publicació: 22-de -2018
Date of entry: 15-de -2018
Editorial: ТНТУ
TNTU
Place of the edition/event: Тернопіль
Ternopil
Temporal Coverage: 22-24 травня 2018
22-24 May 2018
UDC: 005.336
Number of pages: 3
Page range: 324-326
Start page: 324
End page: 326
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/25460
ISBN: 978-966-305-093-5
Copyright owner: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2018
References (Ukraine): 1. Мацеха Д. С. Маркетинг у сфері готельно-ресторанного бізнесу та туризму [Текст] / Д. С. Мацеха, С. А. Бурий // Вісник Хмельницького національного університету. – 2014. – № 5. – Т. 2. – С. 43–47.
2. Керанчук Т. Особливості та напрями державного регулювання діяльності підприємств готельного та ресторанного бізнесу в Україні [Текст] / Т. Керанчук // Збірник наукових праць Черкаського державного технологічного університету. (Серія “Економічні науки”). – 2014. – № 36. – С. 112-118.
3. Кравченко О. М. Управління конкурентоспроможністю підприємств ресторанного господарства [Текст] / О. М. Кравченко, Н. А. Водянська // Матеріали IV науково-практичної Інтернет-конференції “Проблеми ринку та розвитку регіонів України в ХХІ столітті” (Одеса, 12–19 грудня 2013 р.). – Одеса : ОНПУ, 2013. – С. 54–56.
4. Чумак О. В. Аналіз стану й оцінка тенденцій показників розвитку підприємств ресторанного господарства [Текст] / О. В. Чумак, І. С. Андрущенко // Бізнес Інформ. – 2014. – № 12. – С. 307-313.
References (International): 1. Matsekha D. S. Marketynh u sferi hotelno-restorannoho biznesu ta turyzmu [Text], D. S. Matsekha, S. A. Buryi, Visnyk Khmelnytskoho natsionalnoho universytetu, 2014, No 5, V. 2, P. 43–47.
2. Keranchuk T. Osoblyvosti ta napriamy derzhavnoho rehuliuvannia diialnosti pidpryiemstv hotelnoho ta restorannoho biznesu v Ukraini [Text], T. Keranchuk, Zbirnyk naukovykh prats Cherkaskoho derzhavnoho tekhnolohichnoho universytetu. (Seriia "Ekonomichni nauky"), 2014, No 36, P. 112-118.
3. Kravchenko O. M. Upravlinnia konkurentospromozhnistiu pidpryiemstv restorannoho hospodarstva [Text], O. M. Kravchenko, N. A. Vodianska, Materialy IV naukovo-praktychnoi Internet-konferentsii "Problemy rynku ta rozvytku rehioniv Ukrainy v KhKhI stolitti" (Odesa, 12–19 hrudnia 2013 y.), Odesa : ONPU, 2013, P. 54–56.
4. Chumak O. V. Analiz stanu y otsinka tendentsii pokaznykiv rozvytku pidpryiemstv restorannoho hospodarstva [Text], O. V. Chumak, I. S. Andrushchenko, Biznes Inform, 2014, No 12, P. 307-313.
Content type: Conference Abstract
Apareix a les col·leccions:Міжнародна науково-технічна конференція „Фундаментальні та прикладні проблеми сучасних технологій“ (2018)



Els ítems de DSpace es troben protegits per copyright, amb tots els drets reservats, sempre i quan no s’indiqui el contrari.