Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/25460

Назва: Ефективні інноваційні технології управління закладами готельно-ресторанного господарства: сучасні виклики
Інші назви: Effective innovational technologies of business management of hotel restaurant household: modern challenges
Автори: Нагорняк, Галина Степанівна
Мельник, Лілія Миколаївна
Малюта, Людмила Ярославівна
Nahorniak, H. S.
Melnyk, L. M.
Maluta, L. Ya.
Приналежність: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Бібліографічний опис: Нагорняк Г. С. Ефективні інноваційні технології управління закладами готельно-ресторанного господарства: сучасні виклики / Г. С. Нагорняк, Л. М. Мельник, Л. Я. Малюта // Матеріали Міжнародної науково-технічної конференції „Фундаментальні та прикладні проблеми сучасних технологій“ до 100 річчя з дня заснування НАН України та на вшанування пам’яті Івана Пулюя (100 річчя з дня смерті), 22-24 травня 2018. — Т. : ТНТУ, 2018. — С. 324–326. — (Економічні та соціальні аспекти нових технологій).
Bibliographic description: Nahorniak H. S., Melnyk L. M., Maluta L. Ya. (2018) Efektyvni innovatsiini tekhnolohii upravlinnia zakladamy hotelno-restorannoho hospodarstva: suchasni vyklyky [Effective innovational technologies of business management of hotel restaurant household: modern challenges]. Materials of the International scientific and technical conference "Fundamental and applied problems of modern technologies" to the 100th anniversary of the foundation of the National Academy of Sciences of Ukraine and to the commemoration of Ivan Puluj (100th anniversary from the day of death) (Tern., 22-24 May 2018), pp. 324-326 [in Ukrainian].
Є частиною видання: Матеріали Міжнародної науково-технічної конференції „Фундаментальні та прикладні проблеми сучасних технологій“ до 100 річчя з дня заснування НАН України та на вшанування пам’яті Івана Пулюя (100 річчя з дня смерті), 2018
Materials of the International scientific and technical conference "Fundamental and applied problems of modern technologies" to the 100th anniversary of the foundation of the National Academy of Sciences of Ukraine and to the commemoration of Ivan Puluj (100th anniversary from the day of death), 2018
Конференція/захід: Міжнародна науково-технічна конференція „Фундаментальні та прикладні проблеми сучасних технологій“
Журнал/збірник: Матеріали Міжнародної науково-технічної конференції „Фундаментальні та прикладні проблеми сучасних технологій“ до 100 річчя з дня заснування НАН України та на вшанування пам’яті Івана Пулюя (100 річчя з дня смерті)
Дата публікації: 22-тра-2018
Дата внесення: 15-чер-2018
Видавництво: ТНТУ
TNTU
Місце видання, проведення: Тернопіль
Ternopil
Часове охоплення: 22-24 травня 2018
22-24 May 2018
УДК: 005.336
Кількість сторінок: 3
Діапазон сторінок: 324-326
Початкова сторінка: 324
Кінцева сторінка: 326
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/25460
ISBN: 978-966-305-093-5
Власник авторського права: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2018
Перелік літератури: 1. Мацеха Д. С. Маркетинг у сфері готельно-ресторанного бізнесу та туризму [Текст] / Д. С. Мацеха, С. А. Бурий // Вісник Хмельницького національного університету. – 2014. – № 5. – Т. 2. – С. 43–47.
2. Керанчук Т. Особливості та напрями державного регулювання діяльності підприємств готельного та ресторанного бізнесу в Україні [Текст] / Т. Керанчук // Збірник наукових праць Черкаського державного технологічного університету. (Серія “Економічні науки”). – 2014. – № 36. – С. 112-118.
3. Кравченко О. М. Управління конкурентоспроможністю підприємств ресторанного господарства [Текст] / О. М. Кравченко, Н. А. Водянська // Матеріали IV науково-практичної Інтернет-конференції “Проблеми ринку та розвитку регіонів України в ХХІ столітті” (Одеса, 12–19 грудня 2013 р.). – Одеса : ОНПУ, 2013. – С. 54–56.
4. Чумак О. В. Аналіз стану й оцінка тенденцій показників розвитку підприємств ресторанного господарства [Текст] / О. В. Чумак, І. С. Андрущенко // Бізнес Інформ. – 2014. – № 12. – С. 307-313.
References: 1. Matsekha D. S. Marketynh u sferi hotelno-restorannoho biznesu ta turyzmu [Text], D. S. Matsekha, S. A. Buryi, Visnyk Khmelnytskoho natsionalnoho universytetu, 2014, No 5, V. 2, P. 43–47.
2. Keranchuk T. Osoblyvosti ta napriamy derzhavnoho rehuliuvannia diialnosti pidpryiemstv hotelnoho ta restorannoho biznesu v Ukraini [Text], T. Keranchuk, Zbirnyk naukovykh prats Cherkaskoho derzhavnoho tekhnolohichnoho universytetu. (Seriia "Ekonomichni nauky"), 2014, No 36, P. 112-118.
3. Kravchenko O. M. Upravlinnia konkurentospromozhnistiu pidpryiemstv restorannoho hospodarstva [Text], O. M. Kravchenko, N. A. Vodianska, Materialy IV naukovo-praktychnoi Internet-konferentsii "Problemy rynku ta rozvytku rehioniv Ukrainy v KhKhI stolitti" (Odesa, 12–19 hrudnia 2013 y.), Odesa : ONPU, 2013, P. 54–56.
4. Chumak O. V. Analiz stanu y otsinka tendentsii pokaznykiv rozvytku pidpryiemstv restorannoho hospodarstva [Text], O. V. Chumak, I. S. Andrushchenko, Biznes Inform, 2014, No 12, P. 307-313.
Тип вмісту: Conference Abstract
Розташовується у зібраннях:Міжнародна науково-технічна конференція „Фундаментальні та прикладні проблеми сучасних технологій“ (2018)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.