Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/25460
Title: | Ефективні інноваційні технології управління закладами готельно-ресторанного господарства: сучасні виклики |
Other Titles: | Effective innovational technologies of business management of hotel restaurant household: modern challenges |
Authors: | Нагорняк, Галина Степанівна Мельник, Лілія Миколаївна Малюта, Людмила Ярославівна Nahorniak, H. S. Melnyk, L. M. Maluta, L. Ya. |
Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя |
Bibliographic description (Ukraine): | Нагорняк Г. С. Ефективні інноваційні технології управління закладами готельно-ресторанного господарства: сучасні виклики / Г. С. Нагорняк, Л. М. Мельник, Л. Я. Малюта // Матеріали Міжнародної науково-технічної конференції „Фундаментальні та прикладні проблеми сучасних технологій“ до 100 річчя з дня заснування НАН України та на вшанування пам’яті Івана Пулюя (100 річчя з дня смерті), 22-24 травня 2018. — Т. : ТНТУ, 2018. — С. 324–326. — (Економічні та соціальні аспекти нових технологій). |
Bibliographic description (International): | Nahorniak H. S., Melnyk L. M., Maluta L. Ya. (2018) Efektyvni innovatsiini tekhnolohii upravlinnia zakladamy hotelno-restorannoho hospodarstva: suchasni vyklyky [Effective innovational technologies of business management of hotel restaurant household: modern challenges]. Materials of the International scientific and technical conference "Fundamental and applied problems of modern technologies" to the 100th anniversary of the foundation of the National Academy of Sciences of Ukraine and to the commemoration of Ivan Puluj (100th anniversary from the day of death) (Tern., 22-24 May 2018), pp. 324-326 [in Ukrainian]. |
Is part of: | Матеріали Міжнародної науково-технічної конференції „Фундаментальні та прикладні проблеми сучасних технологій“ до 100 річчя з дня заснування НАН України та на вшанування пам’яті Івана Пулюя (100 річчя з дня смерті), 2018 Materials of the International scientific and technical conference "Fundamental and applied problems of modern technologies" to the 100th anniversary of the foundation of the National Academy of Sciences of Ukraine and to the commemoration of Ivan Puluj (100th anniversary from the day of death), 2018 |
Conference/Event: | Міжнародна науково-технічна конференція „Фундаментальні та прикладні проблеми сучасних технологій“ |
Journal/Collection: | Матеріали Міжнародної науково-технічної конференції „Фундаментальні та прикладні проблеми сучасних технологій“ до 100 річчя з дня заснування НАН України та на вшанування пам’яті Івана Пулюя (100 річчя з дня смерті) |
Issue Date: | 22-May-2018 |
Date of entry: | 15-Jun-2018 |
Publisher: | ТНТУ TNTU |
Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
Temporal Coverage: | 22-24 травня 2018 22-24 May 2018 |
UDC: | 005.336 |
Number of pages: | 3 |
Page range: | 324-326 |
Start page: | 324 |
End page: | 326 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/25460 |
ISBN: | 978-966-305-093-5 |
Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2018 |
References (Ukraine): | 1. Мацеха Д. С. Маркетинг у сфері готельно-ресторанного бізнесу та туризму [Текст] / Д. С. Мацеха, С. А. Бурий // Вісник Хмельницького національного університету. – 2014. – № 5. – Т. 2. – С. 43–47. 2. Керанчук Т. Особливості та напрями державного регулювання діяльності підприємств готельного та ресторанного бізнесу в Україні [Текст] / Т. Керанчук // Збірник наукових праць Черкаського державного технологічного університету. (Серія “Економічні науки”). – 2014. – № 36. – С. 112-118. 3. Кравченко О. М. Управління конкурентоспроможністю підприємств ресторанного господарства [Текст] / О. М. Кравченко, Н. А. Водянська // Матеріали IV науково-практичної Інтернет-конференції “Проблеми ринку та розвитку регіонів України в ХХІ столітті” (Одеса, 12–19 грудня 2013 р.). – Одеса : ОНПУ, 2013. – С. 54–56. 4. Чумак О. В. Аналіз стану й оцінка тенденцій показників розвитку підприємств ресторанного господарства [Текст] / О. В. Чумак, І. С. Андрущенко // Бізнес Інформ. – 2014. – № 12. – С. 307-313. |
References (International): | 1. Matsekha D. S. Marketynh u sferi hotelno-restorannoho biznesu ta turyzmu [Text], D. S. Matsekha, S. A. Buryi, Visnyk Khmelnytskoho natsionalnoho universytetu, 2014, No 5, V. 2, P. 43–47. 2. Keranchuk T. Osoblyvosti ta napriamy derzhavnoho rehuliuvannia diialnosti pidpryiemstv hotelnoho ta restorannoho biznesu v Ukraini [Text], T. Keranchuk, Zbirnyk naukovykh prats Cherkaskoho derzhavnoho tekhnolohichnoho universytetu. (Seriia "Ekonomichni nauky"), 2014, No 36, P. 112-118. 3. Kravchenko O. M. Upravlinnia konkurentospromozhnistiu pidpryiemstv restorannoho hospodarstva [Text], O. M. Kravchenko, N. A. Vodianska, Materialy IV naukovo-praktychnoi Internet-konferentsii "Problemy rynku ta rozvytku rehioniv Ukrainy v KhKhI stolitti" (Odesa, 12–19 hrudnia 2013 y.), Odesa : ONPU, 2013, P. 54–56. 4. Chumak O. V. Analiz stanu y otsinka tendentsii pokaznykiv rozvytku pidpryiemstv restorannoho hospodarstva [Text], O. V. Chumak, I. S. Andrushchenko, Biznes Inform, 2014, No 12, P. 307-313. |
Content type: | Conference Abstract |
Appears in Collections: | Міжнародна науково-технічна конференція „Фундаментальні та прикладні проблеми сучасних технологій“ (2018) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
MNTK_2018_2018_Nahorniak_H_S-Effective_innovational_324-326.pdf | 683,66 kB | Adobe PDF | View/Open | |
MNTK_2018_2018_Nahorniak_H_S-Effective_innovational_324-326.djvu | 44,07 kB | DjVu | View/Open | |
MNTK_2018_2018_Nahorniak_H_S-Effective_innovational_324-326__COVER.png | 493,55 kB | image/png | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.