Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/25190

Registro completo de metadatos
Campo DC Valor Lengua/Idioma
dc.contributor.authorЛучишин, І.
dc.contributor.authorLuchyshyn, I.
dc.coverage.temporal26-27 квітня 2018 року
dc.coverage.temporal26-27 April 2018
dc.date.accessioned2018-06-06T12:55:07Z-
dc.date.available2018-06-06T12:55:07Z-
dc.date.created2018-04-26
dc.date.issued2018-04-26
dc.identifier.citationЛучишин І. Складське господарство: основні завдання та проблеми розвитку / Лучишин І. // Збірник тез Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 26-27 квітня 2018 року. — Т. : ТНТУ, 2018. — Том 2. — С. 43–44. — (Економіка, менеджмент, фінанси).
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/25190-
dc.format.extent43-44
dc.language.isouk
dc.publisherТНТУ
dc.publisherTNTU
dc.relation.ispartofЗбірник тез Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2), 2018
dc.relation.urihttps://studopedia.org/5-4776.html
dc.subjectскладське господарство
dc.subjectпроблеми діяльності складів
dc.subjectwarehouse
dc.subjectwarehouse’s problems of activity
dc.titleСкладське господарство: основні завдання та проблеми розвитку
dc.title.alternativeWarehousing: main tasks and dewelopment problems
dc.typeConference Abstract
dc.rights.holder© Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2018
dc.coverage.placenameТернопіль
dc.coverage.placenameTernopil
dc.format.pages2
dc.subject.udc339.138
dc.relation.references1. Гриньова В.М. Організація виробництва: Підручник/ В.М. Гриньова, М.М.Салун. – К.: 2009. — 582 с.
dc.relation.references2. Архіпов В.В. Організація ресторанного господарства: Підручник /В.В.Архіпов. - К.: Центр учбової літератури, Фірма «Інкос», 2007. – 280 с.
dc.relation.references3. Основні проблеми функціонування складів: Конспект лекцій [Електронний ресурс]. - Режим доступу: https://studopedia.org/5-4776.html.
dc.relation.references4. Аникин Б. А. Логистика / Б. А. Аникин. – 3-е изд., перераб. и доп. — М.: Инфра-М, 2002. — 368 с.
dc.relation.references5. Лазурко О.В. Заходи щодо вдосконалення складської діяльності підприємства/ О.В. Лазурко //Управління розвитком. – 2014. - №8 (17). – с. 140-142.
dc.relation.referencesen1. Hrynova V.M. Orhanizatsiia vyrobnytstva: Pidruchnyk/ V.M. Hrynova, M.M.Salun, K., 2009, 582 p.
dc.relation.referencesen2. Arkhipov V.V. Orhanizatsiia restorannoho hospodarstva: Pidruchnyk /V.V.Arkhipov, K., Centre of Educational Literature, Firma "Inkos", 2007, 280 p.
dc.relation.referencesen3. Osnovni problemy funktsionuvannia skladiv: Konspekt lektsii [Electronic resource], Access mode: https://studopedia.org/5-4776.html.
dc.relation.referencesen4. Anikin B. A. Lohistika, B. A. Anikin, 3-e izd., pererab. i dop, M., Infra-M, 2002, 368 p.
dc.relation.referencesen5. Lazurko O.V. Zakhody shchodo vdoskonalennia skladskoi diialnosti pidpryiemstva/ O.V. Lazurko //Upravlinnia rozvytkom, 2014, No 8 (17), P. 140-142.
dc.identifier.citationenLuchyshyn I. (2018) Skladske hospodarstvo: osnovni zavdannia ta problemy rozvytku [Warehousing: main tasks and dewelopment problems]. Zbirnyk tez Mizhnarodnoi studentskoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Pryrodnychi ta humanitarni nauky. Aktualni pytannia" (Tern., 26-27 April 2018), vol. 2, pp. 43-44 [in Ukrainian].
dc.contributor.affiliationТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
dc.contributor.affiliationTernopil Ivan Pul'uj National Technical University
dc.citation.journalTitleЗбірник тез Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
dc.citation.volume2
dc.citation.spage43
dc.citation.epage44
dc.citation.conferenceМіжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Aparece en las colecciones: Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2018)



Los ítems de DSpace están protegidos por copyright, con todos los derechos reservados, a menos que se indique lo contrario.