Utilizza questo identificativo per citare o creare un link a questo documento:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/25176
Record completo di tutti i metadati
| Campo DC | Valore | Lingua |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Дець, О. | |
| dc.contributor.author | Dets, O. | |
| dc.coverage.temporal | 26-27 квітня 2018 року | |
| dc.coverage.temporal | 26-27 April 2018 | |
| dc.date.accessioned | 2018-06-06T12:55:01Z | - |
| dc.date.available | 2018-06-06T12:55:01Z | - |
| dc.date.created | 2018-04-26 | |
| dc.date.issued | 2018-04-26 | |
| dc.identifier.citation | Дець О. Розвиток гастрономічного маркетингу на території / Дець О. // Збірник тез Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 26-27 квітня 2018 року. — Т. : ТНТУ, 2018. — Том 2. — С. 21–23. — (Економіка, менеджмент, фінанси). | |
| dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/25176 | - |
| dc.format.extent | 21-23 | |
| dc.language.iso | uk | |
| dc.publisher | ТНТУ | |
| dc.publisher | TNTU | |
| dc.relation.ispartof | Збірник тез Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2), 2018 | |
| dc.subject | їжа | |
| dc.subject | тури | |
| dc.subject | гастрономічний маркетинг | |
| dc.subject | food | |
| dc.subject | tour | |
| dc.subject | gastronomic marketing | |
| dc.title | Розвиток гастрономічного маркетингу на території | |
| dc.title.alternative | The development of gastronomic marketing on the territory | |
| dc.type | Conference Abstract | |
| dc.rights.holder | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2018 | |
| dc.coverage.placename | Тернопіль | |
| dc.coverage.placename | Ternopil | |
| dc.format.pages | 3 | |
| dc.subject.udc | 621.326 | |
| dc.identifier.citationen | Dets O. (2018) Rozvytok hastronomichnoho marketynhu na terytorii [The development of gastronomic marketing on the territory]. Zbirnyk tez Mizhnarodnoi studentskoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Pryrodnychi ta humanitarni nauky. Aktualni pytannia" (Tern., 26-27 April 2018), vol. 2, pp. 21-23 [in Ukrainian]. | |
| dc.contributor.affiliation | Технічний коледж ТНТУ імені Івана Пулюя | |
| dc.contributor.affiliation | Ternopil Ivan Pul`uj National Technical University | |
| dc.citation.journalTitle | Збірник тез Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ | |
| dc.citation.volume | 2 | |
| dc.citation.spage | 21 | |
| dc.citation.epage | 23 | |
| dc.citation.conference | Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ | |
| È visualizzato nelle collezioni: | Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2018) | |
File in questo documento:
| File | Descrizione | Dimensioni | Formato | |
|---|---|---|---|---|
| MSNK_2018v2_Dets_O-The_development_of_gastronomic_21-23.pdf | 669,18 kB | Adobe PDF | Visualizza/apri | |
| MSNK_2018v2_Dets_O-The_development_of_gastronomic_21-23.djvu | 52,79 kB | DjVu | Visualizza/apri | |
| MSNK_2018v2_Dets_O-The_development_of_gastronomic_21-23__COVER.png | 333,82 kB | image/png | Visualizza/apri |
Tutti i documenti archiviati in DSpace sono protetti da copyright. Tutti i diritti riservati.