Please use this identifier to cite or link to this item: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/25013

Title: Удосконалення процесу виробництва сиру кисломолочного
Other Titles: Improving the process of cottage cheese
Authors: Петрашко, М. М.
Petrashko, M.
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Ternopil Ivan Pul’uj National Technical University
Bibliographic description (Ukraine): Петрашко М. М. Удосконалення процесу виробництва сиру кисломолочного / Петрашко М. М. // Збірник тез Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 26-27 квітня 2018 року. — Т. : ТНТУ, 2018. — Том 1. — С. 27. — (Обладнання харчових виробництв).
Bibliographic description (International): Petrashko M. (2018) Udoskonalennia protsesu virobnitstva siru kislomolochnoho [Improving the process of cottage cheese]. Zbirnyk tez Mizhnarodnoi studentskoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Pryrodnychi ta humanitarni nauky. Aktualni pytannia" (Tern., 26-27 April 2018), vol. 1, pp. 27 [in Ukrainian].
Is part of: Збірник тез Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (1), 2018
Conference/Event: Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Journal/Collection: Збірник тез Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Volume: 1
Issue Date: 26-Apr-2018
Date of entry: 30-May-2018
Publisher: ТНТУ
TNTU
Place of the edition/event: Тернопіль
Ternopil
Temporal Coverage: 26-27 квітня 2018 року
26-27 April 2018
UDC: 614
Keywords: сир кисломолочний
сирна ванна
cottage cheese
cheese vat
Number of pages: 1
Page range: 27
Start page: 27
End page: 27
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/25013
Content type: Conference Abstract
Appears in Collections:Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2018)



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.