Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/24008
Назва: Математична модель та метод аналізу ритміки серця в експертних системах
Автори: Суський, Андрій Васильович
Бібліографічний опис: Суський А.В. Математична модель та метод аналізу ритміки серця в експертних системах : автореферат дипломної роботи магістра за спеціальністю „163 — біомедична інженерія“/ А.В.Суський. — Тернопіль: ТНТУ, РІК. — ХХ с.
Дата публікації: лют-2018
Дата внесення: 21-лют-2018
Країна (код): UA
Науковий керівник: Яворська, Євгенія Богданівна
УДК: 616.073.759
Теми: 163
біомедична інженерія
Короткий огляд (реферат): Суський Андрій Васильович. Математична модель та метод аналізу ритміки серця в експертних системах. – Рукопис. Дипломна робота магістра за спеціальністю 163 – біомедична інженерія, Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Тернопіль, 2018. Дипломну роботу магістра присвячено розробленню методу аналізу варіабельності ритму серця для виявлення патології серця. У роботі обґрунтовано математичну модель ритмокардіосигналу у вигляді періодично корельованого випадкового процесу, яка враховує у своїй структурі поєднання стохастичної природи та повторності сигналу, що є властивим для сигналів біологічного походження. На базі обґрунтованої математичної моделі у вигляді періодично корельованого випадкового процесу застосовано компонентний метод для аналізу ритмокардіосигналу, який дає змогу оперативно виявити зміни у функціонуванні серцево-судинної системи. Розроблено програмне забезпечення в середовищі Matlab для автоматичних систем діагностики функціонального стану серцево-судинної системи на основі статистичного методу опрацювання ритмокардіосигналуяк періодично корельованої випадкової послідовності. Ключові слова: електрокардіосигнал, ритмокардіосигнал, математична модель, серцева ритміка, періодично корельований випадковий процес, стаціоналні компоненти.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/24008
Тип вмісту: Master Thesis
Розташовується у зібраннях:163 — біомедична інженерія

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
aref_suskyi.doc128 kBMicrosoft WordПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Інструменти адміністратора