Моля, използвайте този идентификатор за цитиране или линк към този публикация:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23983Пълен Запис на метаданни
| DC Поле | Стойност | Език |
|---|---|---|
| dc.contributor.advisor | Стадник, Ігор Ярославович | - |
| dc.contributor.author | Куш, Андрій Іванович | - |
| dc.date.accessioned | 2018-02-21T12:19:30Z | - |
| dc.date.available | 2018-02-21T12:19:30Z | - |
| dc.date.issued | 2018-02-19 | - |
| dc.date.submitted | 2018-02-19 | - |
| dc.identifier.citation | Куш А.І. Удосконалення вузла різання коренеплодів машини марки А9-Кр з дослідженням технологічних параметрів процесу утворення стружки: автореферат дипломної роботи магістра за спеціальністю „133 — галузеве машинобудування“/ І. Б. Прізвище. — Тернопіль: ТНТУ, 2018. — 6 с. | uk_UA |
| dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23983 | - |
| dc.description.abstract | В дипломній роботі виконано заходи спрямовані на підвищення ефективності утворення стружки з буряка на основі удосконалення вузла різання. Розглянуто математичну аналітичну модель сил різання, що характеризують характер ефективності технологічних і конструктивних впливів на утворення стружки. Проведено геометричні характеристики поперечного перерізу стружки в процесі застосування різної конструкції ножових рам та ножів. Дані значення дозволяють оцінити ефективність нової конструкції вузла різання за різних граничних умов, при її різній геометрії і при різних розмірах і масі заготовки. | uk_UA |
| dc.language.iso | uk | uk_UA |
| dc.subject | 133 | uk_UA |
| dc.subject | галузеве машинобудування | uk_UA |
| dc.title | Удосконалення вузла різання коренеплодів машини марки А9-Кр з дослідженням технологічних параметрів процесу утворення стружки | uk_UA |
| dc.title.alternative | Improvement of root crops cutter of the machine A9KR including the study of technological parameters of the chip making process | uk_UA |
| dc.type | Master Thesis | uk_UA |
| Показва се в Колекции: | 133 — галузеве машинобудування | |
Файлове в Този Публикация:
| Файл | Описание | Размер | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| автореферат-Куш.pdf | 129,43 kB | Adobe PDF | Изглед/Отваряне |
Публикацияте в DSpace са защитени с авторско право, с всички права запазени, освен ако не е указно друго.
Админ Инструменти