Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23966
Назва: РОЗРОБКА ПРОГРАМНО-АПАРАТНОГО КОМПЛЕКСУ ТАРИФІКАЦІЇ І БІЛІНГА ТЕЛЕФОННИХ РОЗМОВ ТА ІНТЕРНЕТУ
Автори: Петренко, Антон Віталійович
Бібліографічний опис: Петренко А.В. РОЗРОБКА ПРОГРАМНО-АПАРАТНОГО КОМПЛЕКСУ ТАРИФІКАЦІЇ І БІЛІНГА ТЕЛЕФОННИХ РОЗМОВ ТА ІНТЕРНЕТУ : автореферат дипломної роботи магістра за спеціальністю „151 — автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології“/ А.В. Петренко — Тернопіль: ТНТУ, 2018. — 7 с.
Дата публікації: 20-лют-2018
Дата внесення: 21-лют-2018
Місце видання, проведення: ТНТУ ім. І. Пулюя
Науковий керівник: Левицький, Віталій Васильович
Короткий огляд (реферат): Петренко А.В. Розробка програмно-апаратного комплексу тарифікації і білінга телефонних розмов та інтернету. 151- Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології. – Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. – Тернопіль, 2018. В сучасному світі, з розвитком науки і техніки, з постійним накопиченням різноманітної інформацією і знань, сучасна людина не в змозі слідкувати за всіма змінами в науці і техніці. Тому інколи їй потрібно звертатися до експертів. Але це пов’язано з багатьма незручностями, тому в сучасних умовах є потреба в швидкій розробці програмно-апаратного комплексу тарифікації і білінга телефонних розмов та інтернету.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23966
Тип вмісту: Thesis Abstract
Розташовується у зібраннях:151 — автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
автореферат _Петренко А.В..pdf182,18 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Інструменти адміністратора