Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23782
Назва: Синтез частотно-вибірних пристроїв НВЧ-діапазону для розв’язання задач оптимізації
Інші назви: Synthesis of frequency-selective devices of the microwave range for solving optimization problems
Автори: Максьо, Сергій Іванович
Бібліографічний опис: Максьо С.І. Синтез частотно-вибірних пристроїв НВЧ діапазону для розв’язання задач оптимізації : автореферат дипломної роботи магістра за спеціальністю „172 — телекомунікації та радіотехніка“/ С.І. Максьо — Тернопіль: ТНТУ, 2018. — 6 с.
Дата публікації: 21-лют-2018
Дата подання: лют-2018
Дата внесення: 20-лют-2018
Країна (код): UA
Науковий керівник: Умзар, Ю.А.
Теми: 172
телекомунікації та радіотехніка
Короткий огляд (реферат): Максьо Сергій Іванович. Синтез частотно-вибірних пристроїв НВЧ діапазону для розв’язання задач оптимізації. – Рукопис. Дипломна робота магістра за спеціальністю 172 – Телекомунікації та радіотехніка, Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Тернопіль, 2018. На сьогодні найвищу ефективність для використання в фільтрах НВЧ діапазону (на основі мікросмужкових ліній) мають тривимірні неоднорідності. Також вони дозволяють зробити пристрої фільтрації більш компактними за рахунок поєднання в одній неоднорідності кількох еквівалентних схемних елементів фільтра–прототипа. На даний момент не існує строгого вирішення задачі синтез ні для окремих неоднорідностей ні, тим більше, для пристроїв на їх основі. В результаті виконання роботи виконано адаптацію імпедансного підходу для виконання синтезу фільтра на основі електромагнітного кристалу. Проведено моделювання, що підтверджує адекватність алгоритму. Зроблено прогнозні припущення що до напрямків подальшого підвищення ефективності неоднорідностей.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23782
Тип вмісту: Thesis Abstract
Розташовується у зібраннях:172 — телекомунікації та радіотехніка

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
aref_maksio.doc142 kBMicrosoft WordПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Інструменти адміністратора