Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23733
Назва: Сучасні технології оцінки ринкової вартості підприємства (на прикладі ПАТ «Птахофабрика Тернопільська»)
Інші назви: Modern methods of the company market price determination (PJSC «Ternopil poultry factory» as a case study)
Автори: Осадчук, Денис Миколайович
Приналежність: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Бібліографічний опис: Осадчук Д.М. Сучасні технології оцінки ринкової вартості підприємства (на прикладі ПАТ «Птахофабрика Тернопільська») : автореферат дипломної роботи магістра за спеціальністю „072 — фінанси, банківська справа та страхування“/ Д.М.Осадчук — Тернопіль: ТНТУ, 2018. — 9 с.
Дата публікації: лют-2018
Дата подання: лют-2018
Дата внесення: 19-лют-2018
Країна (код): UA
Місце видання, проведення: Тернопіль
Науковий керівник: Маркович, Ірина Богданівна
Члени комітету: Оксентюк, Богдана Андріївна
УДК: 336.6
Теми: вартість, вартісно-орієнтоване управління, додана вартість, дисконутування
фінанси, банківська справа та страхування
Короткий огляд (реферат): Об’єктом дослідження є сукупність матеріальних та нематеріальних активів у певному поєднання, використання яких створює вартість ПАТ «Птахофабрика Тернопiльська». Метою роботи є аналіз, систематизація та узагальнення теоретико-методологічних підходів і практичних рекомендацій щодо оцінювання ринкової вартості підприємств. В процесі дослідження використано методи первинної обробки результатів статистичного спостереження, групування за певними ознаками, порівняння абсолютних і відносних показників; графічний та табличний методи, для раціонального відображення результатів аналізу, прогнозування часових рядів. Досліджено теоретико-методологічні засади оцінювання вартості підприємства в сучасних умовах. Представлено основні цілі та етапи здійснення оцінки вартості підприємства. Проаналізовано методичні підходи до оцінювання вартості підприємства, проведений порівняльний аналіз окремих методів та виявлено їхні переваги та недоліки. Оцінено вартість ПАТ «Птахофабрика Тернопiльська» різними методичними підходами. Запропоновано алгоритм процесу управління фінансами ПАТ «Птахофабрика Тернопiльська» на основі вартісно-орієнтованого підходу. Визначено стратегічні цілі у системі вартісно-орієнтованого управління ПАТ «Птахофабрика Тернопiльська» та запропоновано напрями їх досягнення та реалізації за рахунок впровадження моделі оптимізації управління птахофабрикою та розширення ринків збуту за рахунок активізації експортних операцій.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23733
Власник авторського права: © Осадчук Д.М., 2018
Тип вмісту: Master Thesis
Розташовується у зібраннях:072 — фінанси, банківська справа та страхування

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Осадчук_автореферат.pdf338,85 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Інструменти адміністратора