Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23587
Назва: Дослідження та оптимізація автоматизованої системи контролю за натягом та швидкістю протягування тканин на базі сушильно-ширильної машини Montex 6000.
Інші назви: Research and optimization of the automated control system for tension and speed of fabric spreading on the basis of Montex 6000 drying-straightening machine.
Автори: Равський, Андрій Дмитрович
Приналежність: ТНТУ ім. Івана Пулюя
Бібліографічний опис: Равський А. Д . Дослідження та оптимізація автоматизованої системи контролю за натягом та швидкістю протягування тканин на базі сушильно-ширильної машини Montex 6000.//Равський А. Д. / Автореферат магістерської роботи. - ТНТУ, 2018. - 6 с.
Дата публікації: 16-лют-2018
Дата внесення: 16-лют-2018
Країна (код): UA
Місце видання, проведення: ТНТУ ім. Івана Пулюя
Науковий керівник: Митник, Микола Мирославович
УДК: 621.9
Теми: Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 16-17 листопада 2017 року
Короткий огляд (реферат): В дипломній роботі проведено дослідження та модернізацію системи контролю за швидкістю протягування тканини та за її натягом в сушильно-ширильній машині Montex 6000. Досліди основним об’єктом дослідження є технологічний процес сушіння та ширіння тканини. Було виконано розрахунок деформації тканини при сушінні та її вплив на якість тканини, проведено дослідження алгоритмів векторного управління двигунами. Опираючись на проведені дослідження було оптимізовано швидкість протягування тканини та її натяг, що дозволило покращити якісні та економічні показники. Розглянуто впровадження автоматизованої системи контрою з мульти-медійною системою управління, що дозволяє зменшувати кількість обслуговуючого персоналу та спростити процес керування машиною.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23587
Тип вмісту: Thesis Abstract
Розташовується у зібраннях:151 — автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Avtoreferat Ravskyi.doc64 kBMicrosoft WordПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Інструменти адміністратора