Ezzel az azonosítóval hivatkozhat erre a dokumentumra forrásmegjelölésben vagy hiperhivatkozás esetén: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23502
Összes dokumentumadat
DC mezőÉrtékNyelv
dc.contributor.authorСтефінів, Христина Володимирівна-
dc.date.accessioned2018-02-12T08:38:29Z-
dc.date.available2018-02-12T08:38:29Z-
dc.date.issued2018-02-21-
dc.identifier.citationАвтореферат наукової роботи на здобуття кваліфікації «магістр» на тему УДОСКОНАЛЕННЯ КОМПЛЕКСУ МАРКЕТИНГУ ТА ВПРОВАДЖЕННЯ СУЧАСНИХ МЕТОДІВ КОМУНІКАЦІЙ ПІДПРИЄМСТВА (НА ПРИКЛАДІ ФОП «КОНДИТЕРСЬКИЙ ДІМ БЛАЖЕВСЬКИХ») спеціальність 075 «Маркетинг» галузь знань 07 «Управління та адміністрування»uk_UA
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23502-
dc.descriptionАктуальність теми. Сучасний розвиток маркетингової теорії, з одного боку, та постійно зростаюча конкуренція – з іншого, змушують фірми обмірковано займатись маркетингом, надаючи йому все більше значення в розвитку бізнесу. Постійнезростаннярекламнихбюджетіввеликихкорпорацій не дозволяють халатно ставитись до реклами і всіхмаркетинговихкомунікацій в цілому. На етапіекономічногорозвиткуголовнимелементом у комплексі маркетингу для кондитерськихпідприємствстаютьефективнімаркетинговікомунікації. Стратегічнезначення для життєдіяльностікондитерськоїмаєналагодженнякомунікацій з реальними і потенційнимиклієнтами, формування комплексу маркетинговихкомунікацій для просування на риноккондитерськихпродуктів. Актуальність досліджуваної у дипломній роботі полягає в знаходженні ефективних заходів щодо покращення комунікаційної діяльності підприємства. З розвитком науково-технічного прогресу постійно з'являються нові технології рекламування товарів, тим самим змінюються і збільшуються потреби споживачів, на задоволення яких, підприємства орієнтують свою діяльність. Мета і завдання дослідження. Метою дипломної роботи є удосконалення комплексу маркетингу та впровадження сучасних методів комунікацій підприємства (на прикладі «Кондитерський дім Блажевських»). Виходячи з поставленої мети, уроботісформульовано і вирішенонаступнізавдання: - проаналізуватитеоретичніосновимаркетинговоїкомунікації; - оцінитиякістьіснуючоїсистеми на підприємстві; - розробитидієві заходи по вдосконаленнюмаркетинговоїкомунікації на підприємстві.uk_UA
dc.description.abstractСтефінів Х. Удосконалення комплексу маркетингу та впровадження сучасних методів комунікацій підприємства (на прикладі ФОП«Кондитерський дім Блажевських»). - Рукопис. Дослідження на здобуття освітньо-кваліфікаційного рівня магістра за спеціальністю 075 «Маркетинг» - Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. – Тернопіль, 2018. Досліджена діюча практика удосконалення комплексу маркетингу та впровадження сучасних методів комунікацій підприємства ( на прикладі ФОП «Кондитерський дім Блажевських»). Проаналізовано і оцінено маркетингову комунікаційну політику. Робота пройшла апробацію на підприємстві «Кондитерський дім Блажевських», де підтвердили практичну цінність окремих положень дослідження. Ключові поняття: маркетингові комунікації, ефективність комунікаційної політики, маркетингові дослідження.uk_UA
dc.description.tableofcontents.ЗАГАЛЬНА ХАРАКТЕРИСТИКА РОБОТИ, ОСНОВНИЙ ЗМІСТ РОБОТИ, ВИСНОВКИ,СПИСОК ОПУБЛІКОВАНИХ АВТОРОМ ПРАЦЬ ЗА ТЕМОЮ РОБОТИ,АНОТАЦІЯuk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя 2018uk_UA
dc.subjectмаркетингові комунікаціїuk_UA
dc.subjectефективність комунікаційної політикиuk_UA
dc.subjectмаркетингові дослідження.uk_UA
dc.titleУдосконалення комплексу маркетингу та впровадження сучасних методів комунікацій підприємства (на прикладі ФОП «Кондитерський Дім Блажевських»)uk_UA
dc.typeThesis Abstractuk_UA
dc.rights.holder© Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя 2018uk_UA
dc.contributor.committeeMemberМариненко, Наталія Юрївна-
dc.coverage.placenameТернопіль ТЕРНОПІЛЬСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТЕХНІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ імені Івана Пулюяuk_UA
dc.coverage.countryUAuk_UA
Ebben a gyűjteményben:075 — маркетинг

Fájlok a dokumentumban:
Fájl Leírás MéretFormátum 
автореферат Стефінів.docx33,6 kBMicrosoft Word XMLMegtekintés/Megnyitás


Minden dokumentum, ami a DSpace rendszerben szerepel, szerzői jogokkal védett. Minden jog fenntartva!

Admin Tools