Пошук
Додати фільтри:
Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.
Результати 1-2 зі 2 (час пошуку: 0.007 секунди).
- назад
- 1
- далі
Знайдені матеріали:
Тип | Дата випуску | Дата внесення | Назва | Автор(и) |
---|---|---|---|---|
Master Thesis | 2021 | 30-гру-2021 | Технологія виготовлення і показники якості йогурту із збалансованим вмістом Омега-3,-6 та -9 жирних кислот | Полевий, Микола Іванович; Polevyi, Mykola |
Master Thesis | 2021 | 26-гру-2021 | Вплив додавання олій в технології виробництва батону Студенського на параметри якості | Лановий, Роман Богданович; Lanovyi, Roman |
Розкриття
за темами
- 2 181
- 2 харчові технології
- 1 637.146.34
- 1 664.661
- 1 Baton Studentskyy
- 1 fatty acid composition
- 1 flaxseed and wheat flour
- 1 functional products
- 1 omega-3, -6, -9 fatty acids
- 1 technology of studentskyy loaf
- 1 yoghurt
- 1 Батон Студентський
- 1 жирнокислотний склад
- 1 йогурт
- 1 лляне і пшеничне борошно
- 1 омега-3, -6, -9 жирні кислоти
- 1 технологія студентського батону
- 1 функціональні продукти
за типом вмісту
за мовами
- 2 uk