Пошук
Додати фільтри:
Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.
Результати 1-2 зі 2 (час пошуку: 0.002 секунди).
- назад
- 1
- далі
Знайдені матеріали:
Тип | Дата випуску | Дата внесення | Назва | Автор(и) |
---|---|---|---|---|
Master Thesis | 2019 | 5-січ-2020 | Розроблення продукту кефірного, збагаченого біоактивними фосфопептидами | Маліцька, Наталія Ігорівна; Malitska N.I. |
Master Thesis | 2019 | 29-гру-2019 | Дослідження процесу термопластифікації сирного пласта із застосуванням його у цеху виробництва сирів типу “Pasta filata” | Білик, Ірина Валентинівна; Bilyk I.V. |
Розкриття
за темами
- 2 181
- 2 харчові технології
- 1 cheddarization
- 1 cheese suitability
- 1 fermented-milk drinks
- 1 functional products
- 1 kefir product
- 1 native protein
- 1 phosphopeptides
- 1 production
- 1 recovered milk
- 1 rennet cheese
- 1 виробницво
- 1 відновлене молоко
- 1 кефірний продукт
- 1 кисломолочні напої
- 1 нативний білок
- 1 сиропридатність
- 1 сичужний сир
- 1 фосфопептиди
- далі >
за типом вмісту
за мовами
- 2 uk