Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23304
Назва: | Особливості формування попиту на продукцію харчової промисловості з використанням маркетингових інструментів |
Інші назви: | Features of demand formation of food industry with the use of marketing instruments |
Автори: | Кремінський, Я. В. Малюта, Людмила Ярославівна Kreminsky, Ya. Maliuta, L. |
Приналежність: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя |
Бібліографічний опис: | Кремінський Я. В. Особливості формування попиту на продукцію харчової промисловості з використанням маркетингових інструментів / Кремінський Я. В., Малюта Л. Я. // Матеріали науково-практичного семінару „Особливості розвитку соціального бізнесу в умовах інтеграційних перетворень“, 17 жовтня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — С. 24–25. |
Bibliographic description: | Kreminsky Ya., Maliuta L. (2017) Osoblyvosti formuvannia popytu na produktsiiu kharchovoi promyslovosti z vykorystanniam marketynhovykh instrumentiv [Features of demand formation of food industry with the use of marketing instruments]. Materialy naukovo-praktychnoho seminaru "Osoblyvosti rozvytku sotsialnoho biznesu v umovakh intehratsiinykh peretvoren" (Tern., 17 October 2017), pp. 24-25 [in Ukrainian]. |
Є частиною видання: | Матеріали науково-практичного семінару „Особливості розвитку соціального бізнесу в умовах інтеграційних перетворень“ |
Конференція/захід: | Науково-практичний семінар „Особливості розвитку соціального бізнесу в умовах інтеграційних перетворень“ |
Журнал/збірник: | Матеріали науково-практичного семінару „Особливості розвитку соціального бізнесу в умовах інтеграційних перетворень“ |
Дата публікації: | 17-жов-2017 |
Дата внесення: | 31-січ-2018 |
Видавництво: | ТНТУ TNTU |
Місце видання, проведення: | Тернопіль Ternopil |
Часове охоплення: | 17 жовтня 2017 року 17 October 2017 |
УДК: | 330.338 |
Кількість сторінок: | 2 |
Діапазон сторінок: | 24-25 |
Початкова сторінка: | 24 |
Кінцева сторінка: | 25 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23304 |
Власник авторського права: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017 |
URL-посилання пов’язаного матеріалу: | http://www.ukrstat.gov.ua/druk/publicat/kat_u/publ1_u.htm |
Перелік літератури: | 1. Статистичний щорічник України за 2016 рік : [Електронний ресурс]. –Режим доступу: http://www.ukrstat.gov.ua/druk/publicat/kat_u/publ1_u.htm 2. Балабанова Л. Маркетинг: Підручник для студ. вищ. навч. закладів./ Л. Балабанова. – Донецьк, 2002. – 562 с. 3. Гуренко В.І. Категорія споживчого попиту як об’єкт дослідження / В.І. Гуренко // Вісник соціально-економічних досліджень. – 2012. – Вип. 4 (47). – С. 282-288. 4. Краузе О. Маркетинговий інструментарій формування споживчого попиту / О.Краузе // Галицький економічний вісник. – 2011. – №2(31). – С. 183-189. 5. Вишневська Н.М. Механізм формування попиту населення України на продовольчому ринку: [Електронний ресурс] / Н.М. Вишневська. – Режим доступу: irbis uv.gov.ua/.../ |
References: | 1. Statystychnyi shchorichnyk Ukrainy za 2016 year : [Electronic resource]. –Access mode: http://www.ukrstat.gov.ua/druk/publicat/kat_u/publ1_u.htm 2. Balabanova L. Marketynh: Pidruchnyk dlia stud. vyshch. navch. zakladiv./ L. Balabanova, Donetsk, 2002, 562 p. 3. Hurenko V.I. Katehoriia spozhyvchoho popytu yak obiekt doslidzhennia, V.I. Hurenko, Visnyk sotsialno-ekonomichnykh doslidzhen, 2012, Iss. 4 (47), P. 282-288. 4. Krauze O. Marketynhovyi instrumentarii formuvannia spozhyvchoho popytu, O.Krauze, Galician economic bulletin, 2011, No 2(31), P. 183-189. 5. Vyshnevska N.M. Mekhanizm formuvannia popytu naselennia Ukrainy na prodovolchomu rynku: [Electronic resource], N.M. Vyshnevska, Access mode: irbis uv.gov.ua/.../ |
Тип вмісту: | Conference Abstract |
Розташовується у зібраннях: | Науково-практичний семінар „Особливості розвитку соціального бізнесу в умовах інтеграційних перетворень“ (2017) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
NPS_2017_Kreminsky_Ya-Features_of_demand_formation_24-25.pdf | 1,13 MB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
NPS_2017_Kreminsky_Ya-Features_of_demand_formation_24-25.djvu | 31,21 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
NPS_2017_Kreminsky_Ya-Features_of_demand_formation_24-25__COVER.png | 611,24 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.