Bu öğeden alıntı yapmak, öğeye bağlanmak için bu tanımlayıcıyı kullanınız:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23304
Tüm üstveri kaydı
Dublin Core Alanı | Değer | Dil |
---|---|---|
dc.contributor.author | Кремінський, Я. В. | |
dc.contributor.author | Малюта, Людмила Ярославівна | |
dc.contributor.author | Kreminsky, Ya. | |
dc.contributor.author | Maliuta, L. | |
dc.coverage.temporal | 17 жовтня 2017 року | |
dc.coverage.temporal | 17 October 2017 | |
dc.date.accessioned | 2018-01-31T16:58:50Z | - |
dc.date.available | 2018-01-31T16:58:50Z | - |
dc.date.created | 2017-10-17 | |
dc.date.issued | 2017-10-17 | |
dc.identifier.citation | Кремінський Я. В. Особливості формування попиту на продукцію харчової промисловості з використанням маркетингових інструментів / Кремінський Я. В., Малюта Л. Я. // Матеріали науково-практичного семінару „Особливості розвитку соціального бізнесу в умовах інтеграційних перетворень“, 17 жовтня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — С. 24–25. | |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23304 | - |
dc.format.extent | 24-25 | |
dc.language.iso | uk | |
dc.publisher | ТНТУ | |
dc.publisher | TNTU | |
dc.relation.ispartof | Матеріали науково-практичного семінару „Особливості розвитку соціального бізнесу в умовах інтеграційних перетворень“ | |
dc.relation.uri | http://www.ukrstat.gov.ua/druk/publicat/kat_u/publ1_u.htm | |
dc.title | Особливості формування попиту на продукцію харчової промисловості з використанням маркетингових інструментів | |
dc.title.alternative | Features of demand formation of food industry with the use of marketing instruments | |
dc.type | Conference Abstract | |
dc.rights.holder | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017 | |
dc.coverage.placename | Тернопіль | |
dc.coverage.placename | Ternopil | |
dc.format.pages | 2 | |
dc.subject.udc | 330.338 | |
dc.relation.references | 1. Статистичний щорічник України за 2016 рік : [Електронний ресурс]. –Режим доступу: http://www.ukrstat.gov.ua/druk/publicat/kat_u/publ1_u.htm | |
dc.relation.references | 2. Балабанова Л. Маркетинг: Підручник для студ. вищ. навч. закладів./ Л. Балабанова. – Донецьк, 2002. – 562 с. | |
dc.relation.references | 3. Гуренко В.І. Категорія споживчого попиту як об’єкт дослідження / В.І. Гуренко // Вісник соціально-економічних досліджень. – 2012. – Вип. 4 (47). – С. 282-288. | |
dc.relation.references | 4. Краузе О. Маркетинговий інструментарій формування споживчого попиту / О.Краузе // Галицький економічний вісник. – 2011. – №2(31). – С. 183-189. | |
dc.relation.references | 5. Вишневська Н.М. Механізм формування попиту населення України на продовольчому ринку: [Електронний ресурс] / Н.М. Вишневська. – Режим доступу: irbis uv.gov.ua/.../ | |
dc.relation.referencesen | 1. Statystychnyi shchorichnyk Ukrainy za 2016 year : [Electronic resource]. –Access mode: http://www.ukrstat.gov.ua/druk/publicat/kat_u/publ1_u.htm | |
dc.relation.referencesen | 2. Balabanova L. Marketynh: Pidruchnyk dlia stud. vyshch. navch. zakladiv./ L. Balabanova, Donetsk, 2002, 562 p. | |
dc.relation.referencesen | 3. Hurenko V.I. Katehoriia spozhyvchoho popytu yak obiekt doslidzhennia, V.I. Hurenko, Visnyk sotsialno-ekonomichnykh doslidzhen, 2012, Iss. 4 (47), P. 282-288. | |
dc.relation.referencesen | 4. Krauze O. Marketynhovyi instrumentarii formuvannia spozhyvchoho popytu, O.Krauze, Galician economic bulletin, 2011, No 2(31), P. 183-189. | |
dc.relation.referencesen | 5. Vyshnevska N.M. Mekhanizm formuvannia popytu naselennia Ukrainy na prodovolchomu rynku: [Electronic resource], N.M. Vyshnevska, Access mode: irbis uv.gov.ua/.../ | |
dc.identifier.citationen | Kreminsky Ya., Maliuta L. (2017) Osoblyvosti formuvannia popytu na produktsiiu kharchovoi promyslovosti z vykorystanniam marketynhovykh instrumentiv [Features of demand formation of food industry with the use of marketing instruments]. Materialy naukovo-praktychnoho seminaru "Osoblyvosti rozvytku sotsialnoho biznesu v umovakh intehratsiinykh peretvoren" (Tern., 17 October 2017), pp. 24-25 [in Ukrainian]. | |
dc.contributor.affiliation | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя | |
dc.citation.journalTitle | Матеріали науково-практичного семінару „Особливості розвитку соціального бізнесу в умовах інтеграційних перетворень“ | |
dc.citation.spage | 24 | |
dc.citation.epage | 25 | |
dc.citation.conference | Науково-практичний семінар „Особливості розвитку соціального бізнесу в умовах інтеграційних перетворень“ | |
Koleksiyonlarda Görünür: | Науково-практичний семінар „Особливості розвитку соціального бізнесу в умовах інтеграційних перетворень“ (2017) |
Bu öğenin dosyaları:
Dosya | Açıklama | Boyut | Biçim | |
---|---|---|---|---|
NPS_2017_Kreminsky_Ya-Features_of_demand_formation_24-25.pdf | 1,13 MB | Adobe PDF | Göster/Aç | |
NPS_2017_Kreminsky_Ya-Features_of_demand_formation_24-25.djvu | 31,21 kB | DjVu | Göster/Aç | |
NPS_2017_Kreminsky_Ya-Features_of_demand_formation_24-25__COVER.png | 611,24 kB | image/png | Göster/Aç |
DSpace'deki bütün öğeler, aksi belirtilmedikçe, tüm hakları saklı tutulmak şartıyla telif hakkı ile korunmaktadır.