Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23194
Назва: | Використання звуку в формуванні іміджу магазину, як інноваційна концепція маркетингу |
Інші назви: | Use of sound in formation of the store image, as an innovative marketing concept |
Автори: | Піняк, Ірина Любомирівна Пастущин, О. М. Pinyak, I. L. Pastushchin, O. M. |
Приналежність: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна |
Бібліографічний опис: | Піняк І. Л. Використання звуку в формуванні іміджу магазину, як інноваційна концепція маркетингу / І. Л. Піняк, О. М. Пастущин // Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 16-17 листопада 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — Том 3. — С. 239–240. — (Економічні та соціальні аспекти нових технологій). |
Bibliographic description: | Pinyak I. L., Pastushchin O. M. (2017) Vykorystannia zvuku v formuvanni imidzhu mahazynu, yak innovatsiina kontseptsiia marketynhu [Use of sound in formation of the store image, as an innovative marketing concept]. Book of abstract the Ⅵ International scientific and technical conference of young researchers and students "Current issues in modern technologies" (Tern., 16-17 November 2017), vol. 3, pp. 239-240 [in Ukrainian]. |
Є частиною видання: | Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ Book of abstract the Ⅵ International scientific and technical conference of young researchers and students "Current issues in modern technologies" |
Конференція/захід: | Ⅵ Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ |
Журнал/збірник: | Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ |
Том: | 3 |
Дата публікації: | 16-лис-2017 |
Дата внесення: | 25-січ-2018 |
Видавництво: | ТНТУ TNTU |
Місце видання, проведення: | Тернопіль Ternopil |
Часове охоплення: | 16-17 листопада 2017 року 16-17 November 2017 |
УДК: | 338 |
Кількість сторінок: | 2 |
Діапазон сторінок: | 239-240 |
Початкова сторінка: | 239 |
Кінцева сторінка: | 240 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23194 |
ISBN: | 978-966-305-086-7 978-966-305-087-4 978-966-305-088-1 |
Власник авторського права: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017 |
URL-посилання пов’язаного матеріалу: | http://buklib.net/books/25455/ http://pidruchniki.com/12090613/menedzhment/stvorennya_pozitivnogo_imidzhu_nadiynoyi_reputatsiyi_organizatsiyi |
Перелік літератури: | 1.Створення іміджу, розробка торгової марки, вигоди франчайзингу [Електронний ресурс]. – Режим доступуhttp://buklib.net/books/25455/ 2.Створення позитивного іміджу та надійної репутації організації [Електронний ресурс]. – Режим доступу: http://pidruchniki.com/12090613/menedzhment/stvorennya_pozitivnogo_imidzhu_nadiynoyi_reputatsiyi_organizatsiyi |
References: | 1.Stvorennia imidzhu, rozrobka torhovoi marky, vyhody franchaizynhu [Electronic resource], Rezhym dostupuhttp://buklib.net/books/25455/ 2.Stvorennia pozytyvnoho imidzhu ta nadiinoi reputatsii orhanizatsii [Electronic resource], Access mode: http://pidruchniki.com/12090613/menedzhment/stvorennya_pozitivnogo_imidzhu_nadiynoyi_reputatsiyi_organizatsiyi |
Тип вмісту: | Conference Abstract |
Розташовується у зібраннях: | Ⅵ Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2017) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
CAZST_2017v3_Pinyak_I_L-Use_of_sound_in_formation_239-240.pdf | 865,53 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
CAZST_2017v3_Pinyak_I_L-Use_of_sound_in_formation_239-240.djvu | 27,83 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
CAZST_2017v3_Pinyak_I_L-Use_of_sound_in_formation_239-240__COVER.png | 507,12 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.