閲覧統計
総閲覧数
件数 | |
---|---|
Програма та методичні вказівки до проходження практики «Вступ до фаху» студентами 1 курсу галузі знань 24 «Сфера обслуговування» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» освітньо кваліфікаційного рівня «бакалавр» денної форми навчання | 582 |
月別閲覧数
1月 2025 | 2月 2025 | 3月 2025 | 4月 2025 | 5月 2025 | 6月 2025 | 7月 2025 | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Програма та методичні вказівки до проходження практики «Вступ до фаху» студентами 1 курсу галузі знань 24 «Сфера обслуговування» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» освітньо кваліфікаційного рівня «бакалавр» денної форми навчання | 1 | 4 | 42 | 12 | 3 | 45 | 1 |
ファイルダウンロード数
件数 | |
---|---|
Metod_praktyka.docx | 3918 |
Metod_praktyka.pdf | 211 |
Metod_praktyka.djvu | 39 |
Metod_praktyka__COVER.png | 20 |
国別閲覧数
件数 | |
---|---|
アメリカ合衆国 | 316 |
ウクライナ | 80 |
オランダ | 41 |
ドイツ | 34 |
日本 | 26 |
中華人民共和国 | 20 |
スウェーデン | 13 |
オーストラリア | 7 |
ベトナム | 7 |
イギリス | 6 |
都市別閲覧数
件数 | |
---|---|
San Mateo | 63 |
San Ramon | 54 |
Louisville | 45 |
Mountain View | 39 |
Tokyo | 24 |
Ashburn | 21 |
Beijing | 15 |
Ternopil | 14 |
Kiev | 13 |
Lviv | 12 |