Veuillez utiliser cette adresse pour citer ce document : http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22141

Titre: Видавничі сторінки
Autre(s) titre(s): Publishing pages
Bibliographic description (Ukraine): Видавничі сторінки // Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 11-12 жовтня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — С. 156–157.
Bibliographic description (International): Vydavnychi storinky [Publishing pages]. Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" (Tern., 11-12 october 2017), pp. 156-157 [in Ukrainian].
Is part of: Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry"
Conference/Event: Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Journal/Collection: Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Date de publication: 11-oct-2017
Date of entry: 28-oct-2017
Editeur: ТНТУ
TNTU
Place of the edition/event: Тернопіль
Ternopil
Temporal Coverage: 11-12 жовтня 2017 року
11-12 october 2017
Number of pages: 2
Page range: 156-157
Start page: 156
End page: 157
URI/URL: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22141
Copyright owner: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017
Content type: Conference Abstract
Collection(s) :Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2017)

Fichier(s) constituant ce document :
Fichier Description TailleFormat 
SPHNP_2017_Publishing_pages_156-157.pdf556,25 kBAdobe PDFVoir/Ouvrir
SPHNP_2017_Publishing_pages_156-157.djvu18,51 kBDjVuVoir/Ouvrir
SPHNP_2017_Publishing_pages_156-157__COVER.jpg86,3 kBJPEGVoir/Ouvrir


Tous les documents dans DSpace sont protégés par copyright, avec tous droits réservés.