Моля, използвайте този идентификатор за цитиране или линк към този публикация:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22140
Заглавие: | Для нотаток |
Други Заглавия: | For notes |
Bibliographic description (Ukraine): | Для нотаток // Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 11-12 жовтня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — С. 155. |
Bibliographic description (International): | Dlia notatok [For notes]. Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" (Tern., 11-12 october 2017), pp. 155 [in Ukrainian]. |
Is part of: | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" |
Conference/Event: | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Journal/Collection: | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Дата на Публикуване: | 11-Окт-2017 |
Date of entry: | 28-Окт-2017 |
Издател: | ТНТУ TNTU |
Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
Temporal Coverage: | 11-12 жовтня 2017 року 11-12 october 2017 |
Number of pages: | 1 |
Page range: | 155 |
Start page: | 155 |
End page: | 155 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22140 |
Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017 |
Content type: | Conference Abstract |
Показва се в Колекции: | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2017) |
Файлове в Този Публикация:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
SPHNP_2017_For_notes_155.pdf | 271,96 kB | Adobe PDF | Изглед/Отваряне | |
SPHNP_2017_For_notes_155.djvu | 4,37 kB | DjVu | Изглед/Отваряне | |
SPHNP_2017_For_notes_155__COVER.jpg | 35,47 kB | JPEG | Изглед/Отваряне |
Публикацияте в DSpace са защитени с авторско право, с всички права запазени, освен ако не е указно друго.