Utilizza questo identificativo per citare o creare un link a questo documento:
                
    http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22120
 
| Titolo: | Оцінювання можливості та доцільності використання лляного та рисового борошна у складі функціональних паштетних продуктів | 
| Titoli alternativi: | Evaluation of possibility and expediency of use of flaxseed and rice flours in formulations of functional pate products | 
| Autori: | Борсолюк, Лариса Войцехівська, Любов Лизова, Вероніка Вербицький, Сергій Borsoliuk, Larysa Voitsekhivska, Liubov Lyzova, Veronika Verbytskyi, Sergii | 
| Affiliation: | Інститут продовольчих ресурсів НААН, Україна | 
| Bibliographic description (Ukraine): | Оцінювання можливості та доцільності використання лляного та рисового борошна у складі функціональних паштетних продуктів / Лариса Борсолюк, Любов Войцехівська, Вероніка Лизова, Сергій Вербицький // Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 11-12 жовтня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — С. 124–126. — (Функціональні і нові харчові продукти). | 
| Bibliographic description (International): | Borsoliuk L., Voitsekhivska L., Lyzova V., Verbytskyi S. (2017) Otsiniuvannia mozhlyvosti ta dotsilnosti vykorystannia llianoho ta rysovoho boroshna u skladi funktsionalnykh pashtetnykh produktiv [Evaluation of possibility and expediency of use of flaxseed and rice flours in formulations of functional pate products]. Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" (Tern., 11-12 october 2017), pp. 124-126 [in Ukrainian]. | 
| Is part of: | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" | 
| Conference/Event: | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | 
| Journal/Collection: | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | 
| Data: | 11-ott-2017 | 
| Date of entry: | 28-ott-2017 | 
| Editore: | ТНТУ TNTU | 
| Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil | 
| Temporal Coverage: | 11-12 жовтня 2017 року 11-12 october 2017 | 
| UDC: | 637.522 | 
| Number of pages: | 3 | 
| Page range: | 124-126 | 
| Start page: | 124 | 
| End page: | 126 | 
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22120 | 
| Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017 | 
| Content type: | Conference Abstract | 
| È visualizzato nelle collezioni: | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2017) | 
File in questo documento:
| File | Descrizione | Dimensioni | Formato | |
|---|---|---|---|---|
| SPHNP_2017_Borsoliuk_L-Evaluation_of_possibility_124-126.pdf | 622,02 kB | Adobe PDF | Visualizza/apri | |
| SPHNP_2017_Borsoliuk_L-Evaluation_of_possibility_124-126.djvu | 34,83 kB | DjVu | Visualizza/apri | |
| SPHNP_2017_Borsoliuk_L-Evaluation_of_possibility_124-126__COVER.jpg | 200,75 kB | JPEG | Visualizza/apri | 
Tutti i documenti archiviati in DSpace sono protetti da copyright. Tutti i diritti riservati.
