Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22120
| Назва: | Оцінювання можливості та доцільності використання лляного та рисового борошна у складі функціональних паштетних продуктів |
| Інші назви: | Evaluation of possibility and expediency of use of flaxseed and rice flours in formulations of functional pate products |
| Автори: | Борсолюк, Лариса Войцехівська, Любов Лизова, Вероніка Вербицький, Сергій Borsoliuk, Larysa Voitsekhivska, Liubov Lyzova, Veronika Verbytskyi, Sergii |
| Приналежність: | Інститут продовольчих ресурсів НААН, Україна |
| Бібліографічний опис: | Оцінювання можливості та доцільності використання лляного та рисового борошна у складі функціональних паштетних продуктів / Лариса Борсолюк, Любов Войцехівська, Вероніка Лизова, Сергій Вербицький // Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 11-12 жовтня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — С. 124–126. — (Функціональні і нові харчові продукти). |
| Bibliographic description: | Borsoliuk L., Voitsekhivska L., Lyzova V., Verbytskyi S. (2017) Otsiniuvannia mozhlyvosti ta dotsilnosti vykorystannia llianoho ta rysovoho boroshna u skladi funktsionalnykh pashtetnykh produktiv [Evaluation of possibility and expediency of use of flaxseed and rice flours in formulations of functional pate products]. Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" (Tern., 11-12 october 2017), pp. 124-126 [in Ukrainian]. |
| Є частиною видання: | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" |
| Конференція/захід: | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
| Журнал/збірник: | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
| Дата публікації: | 11-жов-2017 |
| Дата внесення: | 28-жов-2017 |
| Видавництво: | ТНТУ TNTU |
| Місце видання, проведення: | Тернопіль Ternopil |
| Часове охоплення: | 11-12 жовтня 2017 року 11-12 october 2017 |
| УДК: | 637.522 |
| Кількість сторінок: | 3 |
| Діапазон сторінок: | 124-126 |
| Початкова сторінка: | 124 |
| Кінцева сторінка: | 126 |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22120 |
| Власник авторського права: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017 |
| Тип вмісту: | Conference Abstract |
| Розташовується у зібраннях: | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2017) |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| SPHNP_2017_Borsoliuk_L-Evaluation_of_possibility_124-126.pdf | 622,02 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
| SPHNP_2017_Borsoliuk_L-Evaluation_of_possibility_124-126.djvu | 34,83 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
| SPHNP_2017_Borsoliuk_L-Evaluation_of_possibility_124-126__COVER.jpg | 200,75 kB | JPEG | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.