Veuillez utiliser cette adresse pour citer ce document : http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22119

Titre: Купаж олій з підвищеним вмістом омега-3 ПНЖК
Autre(s) titre(s): Puzzle oils with enhanced content of omega-3 PUFA
Auteur(s): Жебрацький, Ростислав
Покотило, Олег
Zhetratsky, Rostislav
Pokotylo, Oleg
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
Bibliographic description (Ukraine): Жебрацький Р. Купаж олій з підвищеним вмістом омега-3 ПНЖК / Ростислав Жебрацький, Олег Покотило // Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 11-12 жовтня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — С. 123. — (Функціональні і нові харчові продукти).
Bibliographic description (International): Zhetratsky R., Pokotylo O. (2017) Kupazh olii z pidvyshchenym vmistom omeha-3 PNZhK [Puzzle oils with enhanced content of omega-3 PUFA]. Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" (Tern., 11-12 october 2017), pp. 123 [in Ukrainian].
Is part of: Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry"
Conference/Event: Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Journal/Collection: Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Date de publication: 11-oct-2017
Date of entry: 28-oct-2017
Editeur: ТНТУ
TNTU
Place of the edition/event: Тернопіль
Ternopil
Temporal Coverage: 11-12 жовтня 2017 року
11-12 october 2017
UDC: 665.9
Number of pages: 1
Page range: 123
Start page: 123
End page: 123
URI/URL: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22119
Copyright owner: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017
Content type: Conference Abstract
Collection(s) :Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2017)



Tous les documents dans DSpace sont protégés par copyright, avec tous droits réservés.