Please use this identifier to cite or link to this item: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22119

Tytuł: Купаж олій з підвищеним вмістом омега-3 ПНЖК
Inne tytuły: Puzzle oils with enhanced content of omega-3 PUFA
Authors: Жебрацький, Ростислав
Покотило, Олег
Zhetratsky, Rostislav
Pokotylo, Oleg
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
Bibliographic description (Ukraine): Жебрацький Р. Купаж олій з підвищеним вмістом омега-3 ПНЖК / Ростислав Жебрацький, Олег Покотило // Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 11-12 жовтня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — С. 123. — (Функціональні і нові харчові продукти).
Bibliographic description (International): Zhetratsky R., Pokotylo O. (2017) Kupazh olii z pidvyshchenym vmistom omeha-3 PNZhK [Puzzle oils with enhanced content of omega-3 PUFA]. Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" (Tern., 11-12 october 2017), pp. 123 [in Ukrainian].
Część publikacji: Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry"
Konferencja/wydarzenie: Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Journal/kolekcja: Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Data wydania: 11-paź-2017
Date of entry: 28-paź-2017
Wydawca: ТНТУ
TNTU
Place edycja: Тернопіль
Ternopil
Zakresu czasowego: 11-12 жовтня 2017 року
11-12 october 2017
UDC: 665.9
Strony: 1
Zakres stron: 123
Główna strona: 123
Strona końcowa: 123
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22119
Właściciel praw autorskich: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017
Typ zawartości: Conference Abstract
Występuje w kolekcjach:Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2017)



Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi