霂瑞霂��撘����迨��辣:
                
    http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22097
 
| Title: | Визначення економічної доцільності виробництва бісквітного напівфабрикату з використанням екструдованого кукурудзяного борошна | 
| Other Titles: | Determining the economic feasibility of the production of biscuit semifinished using extruded corn flour | 
| Authors: | Лісовська, Тетяна Шпилик, Олександра Джур, Ярослава Стадник, Ігор Ярославович Lisovska, Tatiana Shpilick, Alexandra Dzhur, Jaroslava Stadnik, Igor | 
| Affiliation: | Тернопільський національний технічний университет імені Івана Пулюя, Україна | 
| Bibliographic description (Ukraine): | Визначення економічної доцільності виробництва бісквітного напівфабрикату з використанням екструдованого кукурудзяного борошна / Тетяна Лісовська, Олександра Шпилик, Ярослава Джур, Ігор Стадник // Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 11-12 жовтня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — С. 95. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів). | 
| Bibliographic description (International): | Lisovska T., Shpilick A., Dzhur J., Stadnik I. (2017) Vyznachennia ekonomichnoi dotsilnosti vyrobnytstva biskvitnoho napivfabrykatu z vykorystanniam ekstrudovanoho kukurudzianoho boroshna [Determining the economic feasibility of the production of biscuit semifinished using extruded corn flour]. Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" (Tern., 11-12 october 2017), pp. 95 [in Ukrainian]. | 
| Is part of: | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" | 
| Conference/Event: | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | 
| Journal/Collection: | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | 
| Issue Date: | 11-十月-2017 | 
| Date of entry: | 28-十月-2017 | 
| Publisher: | ТНТУ TNTU | 
| Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil | 
| Temporal Coverage: | 11-12 жовтня 2017 року 11-12 october 2017 | 
| UDC: | 664.681.2 | 
| Number of pages: | 1 | 
| Page range: | 95 | 
| Start page: | 95 | 
| End page: | 95 | 
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22097 | 
| Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017 | 
| Content type: | Conference Abstract | 
| �蝷箔����: | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2017) | 
��辣銝剔�﹝獢�:
| 獢�獢� | ��膩 | 憭批�� | �撘� | |
|---|---|---|---|---|
| SPHNP_2017_Lisovska_T-Determining_the_economic_feasibility_95.pdf | 278,89 kB | Adobe PDF | 璉�閫�/撘�� | |
| SPHNP_2017_Lisovska_T-Determining_the_economic_feasibility_95.djvu | 20,4 kB | DjVu | 璉�閫�/撘�� | |
| SPHNP_2017_Lisovska_T-Determining_the_economic_feasibility_95__COVER.jpg | 188,39 kB | JPEG | 璉�閫�/撘�� | 
�DSpace銝剜�������★��������雿��.
