Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22086

Teitl: Аспекти моделювання безалкогольних напоїв
Teitlau Eraill: Aspects of modeling of satellite drinks
Awduron: Сухіна, Діана
Орешина, Ольга
Sukhina, Diana
Oreshyna, Olga
Affiliation: ДЗ «ЛНУ імені Тараса Шевченка» Україна
Bibliographic description (Ukraine): Сухіна Д. Аспекти моделювання безалкогольних напоїв / Діана Сухіна, Ольга Орешина // Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 11-12 жовтня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — С. 80–81. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів).
Bibliographic description (International): Sukhina D., Oreshyna O. (2017) Aspekty modeliuvannia bezalkoholnykh napoiv [Aspects of modeling of satellite drinks]. Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" (Tern., 11-12 october 2017), pp. 80-81 [in Ukrainian].
Is part of: Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry"
Conference/Event: Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Journal/Collection: Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Dyddiad Cyhoeddi: 11-Oct-2017
Date of entry: 28-Oct-2017
Cyhoeddwr: ТНТУ
TNTU
Place of the edition/event: Тернопіль
Ternopil
Temporal Coverage: 11-12 жовтня 2017 року
11-12 october 2017
UDC: 663
Number of pages: 2
Page range: 80-81
Start page: 80
End page: 81
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22086
Copyright owner: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017
Content type: Conference Abstract
Ymddengys yng Nghasgliadau:Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2017)



Diogelir eitemau yn DSpace gan hawlfraint, a chedwir pob hawl, onibai y nodir fel arall.