Denne identifikatoren kan du bruke til å sitere eller lenke til denne innførselen: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22074

Tittel: Методы управления денежными средствами в организации
Alternative titler: Methods of managing cash in the organization
Authors: Romanenko, Olga
Романенко, Ольга
Affiliation: Могилевский государственный университет продовольствия, Республика Беларусь
Bibliographic description (Ukraine): Романенко О. Методы управления денежными средствами в организации / Ольга Романенко // Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 11-12 жовтня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — С. 63–64. — (Економічні аспекти, пріоритети та інновації у виробництві харчових продуктів).
Bibliographic description (International): Romanenko O. (2017) Metody upravleniia denezhnymi sredstvami v orhanizatsii [Methods of managing cash in the organization]. Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" (Tern., 11-12 october 2017), pp. 63-64 [in Russian].
Is part of: Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry"
Conference/Event: Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Journal/Collection: Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Utgivelsesdato: 11-okt-2017
Date of entry: 28-okt-2017
Forlag: ТНТУ
TNTU
Place of the edition/event: Тернопіль
Ternopil
Temporal Coverage: 11-12 жовтня 2017 року
11-12 october 2017
UDC: 338.242
Number of pages: 2
Page range: 63-64
Start page: 63
End page: 64
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22074
Copyright owner: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017
Content type: Conference Abstract
Vises i samlingene:Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2017)



Alle innførsler i DSpace er beskyttet av copyright