Empreu aquest identificador per citar o enllaçar aquest ítem: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22056

Títol: Редакційна сторінка
Altres títols: Editorial page
Bibliographic description (Ukraine): Редакційна сторінка // Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 11-12 жовтня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — С. 2–4.
Bibliographic description (International): Redaktsiina storinka [Editorial page]. Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" (Tern., 11-12 october 2017), pp. 2-4 [in Ukrainian].
Is part of: Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry"
Conference/Event: Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Journal/Collection: Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Data de publicació: 11-d’o-2017
Date of entry: 28-d’o-2017
Editorial: ТНТУ
TNTU
Place of the edition/event: Тернопіль
Ternopil
Temporal Coverage: 11-12 жовтня 2017 року
11-12 october 2017
Number of pages: 3
Page range: 2-4
Start page: 2
End page: 4
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22056
Copyright owner: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017
Content type: Conference Abstract
Apareix a les col·leccions:Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2017)

Arxius per aquest ítem:
Arxiu Descripció MidaFormat 
SPHNP_2017_Editorial_page_2-4.pdf1,11 MBAdobe PDFVeure/Obrir
SPHNP_2017_Editorial_page_2-4.djvu32,26 kBDjVuVeure/Obrir
SPHNP_2017_Editorial_page_2-4__COVER.jpg81,63 kBJPEGVeure/Obrir


Els ítems de DSpace es troben protegits per copyright, amb tots els drets reservats, sempre i quan no s’indiqui el contrari.